Stoer tienergrafmonument met glas en rvs

In dit grafmonumenten zijn de voornaamste onderdelen van glas gemaakt. Het grafmonument heeft een stoer en eigentijds ontwerp en past bij een tiener of jong volwassene. De stoere elementen komen vooral van de rvs onderdelen, zoals de twee zuilen van rv... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30539
Artikelnummer 14147
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Speciaal
Kinderlijk Hart
Kleur Roze
Liggende deel Hart, RVS
Materiaal Glas, RVS
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Grafmonumenten, Kindermonumenten
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas en RVS
Symboliek Hart
Thema Hart
Uitvoering met rvs lantaarn

Productomschrijving

In dit grafmonumenten zijn de voornaamste onderdelen van glas gemaakt. Het grafmonument heeft een stoer en eigentijds ontwerp en past bij een tiener of jong volwassene. De stoere elementen komen vooral van de rvs onderdelen, zoals de twee zuilen van rvs met ingebouwde lantaarns. Ook de liggende omranding en de rand van het hart op het liggende deel zijn van rvs. De grote foto heeft in dit voorbeeld een eigen compositie met foto's en tekst in grijstinten, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Het liggende deel is helemaal gevuld met fraaie roze glazen parels.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.