Glazen kindermonument met vlinder

Glazen kindermonument met vlinder foto 1
De fraaie glazen vlinder springt bij dit monument echt in het oog. De kleuren zijn in het glas versmolten en blijven daarom lange tijd mooi. Omdat de vlinder zo groot is, biedt deze een mooie plaats voor de opschriften. Omdat het hier gaat om een kinde... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32962
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

De fraaie glazen vlinder springt bij dit monument echt in het oog. De kleuren zijn in het glas versmolten en blijven daarom lange tijd mooi. Omdat de vlinder zo groot is, biedt deze een mooie plaats voor de opschriften. Omdat het hier gaat om een kindermonument is er voor gekozen om een vriendelijke uitstraling aan het monument te geven. Natuurlijk helpen de glazen vlinder en de kleine vlinders van RVS hierbij, maar ook de gepolijste dekplaat van natuursteen met de sterk afgeronde randen geeft het monument een zacht karakter.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen