Glazen kindermonument met vlinder

Glazen kindermonument met vlinder foto 1
De fraaie glazen vlinder springt bij dit monument echt in het oog. De kleuren zijn in het glas versmolten en blijven daarom lange tijd mooi. Omdat de vlinder zo groot is, biedt deze een mooie plaats voor de opschriften. Omdat het hier gaat om een kinde... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32962
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kinderlijk Vlinder
Materiaal Glas

Productomschrijving

De fraaie glazen vlinder springt bij dit monument echt in het oog. De kleuren zijn in het glas versmolten en blijven daarom lange tijd mooi. Omdat de vlinder zo groot is, biedt deze een mooie plaats voor de opschriften. Omdat het hier gaat om een kindermonument is er voor gekozen om een vriendelijke uitstraling aan het monument te geven. Natuurlijk helpen de glazen vlinder en de kleine vlinders van RVS hierbij, maar ook de gepolijste dekplaat van natuursteen met de sterk afgeronde randen geeft het monument een zacht karakter.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.