Grafstenen in glas

Grafstenen in glas foto 1
Door de intense kleuren wordt glas vaak toegepast op grafstenen. De blauw kleur zorgt voor een rustige frisse uitstraling. U kunt zelf ook een afbeelding uitkiezen die u op de glasplaat wil laten printen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19055
Artikelnummer 14208
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Wolken
Productgroep Grafmonumenten, Kindermonumenten

Productomschrijving

Door de intense kleuren wordt glas vaak toegepast op grafstenen. De blauw kleur zorgt voor een rustige frisse uitstraling. U kunt zelf ook een afbeelding uitkiezen die u op de glasplaat wil laten printen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.