Grafmonument met glas en natuursteen

Door glas ondoorzichtig te maken zijn opschriften en aangebrachte afbeeldingen goed zichtbaar bij verschillende lichtinvallen. In dit gedenkteken zijn zijn de opschriften geëmailleerd, waardoor deze zeer lange tijd goed blijven. Een mooi detail is... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32966
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

Door glas ondoorzichtig te maken zijn opschriften en aangebrachte afbeeldingen goed zichtbaar bij verschillende lichtinvallen. In dit gedenkteken zijn zijn de opschriften geëmailleerd, waardoor deze zeer lange tijd goed blijven. Een mooi detail is dat het glas in dit gedenkteken verschillende aspecten laat zien. Zo hebben de glasplaten bijvoorbeeld een strakke vorm en een frisse lichte kleur, maar bevat het glas op het liggende deel geknabbelde randen. Dit glas bekleedt de onderliggende dekplaat van natuursteen. In de sparing zijn ruwe glasbrokken aangebracht en deze hebben een intense blauwe kleur. Door de matte lichtgrijze natuurstenen oppervlakken en de lichte blauwgroene kleur van het ondoorzichtige glas, heeft dit gedenkteken een frisse, maar ook zachte uitstraling.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.