Grafmonument met glas en natuursteen

Door glas ondoorzichtig te maken zijn opschriften en aangebrachte afbeeldingen goed zichtbaar bij verschillende lichtinvallen. In dit gedenkteken zijn zijn de opschriften geëmailleerd, waardoor deze zeer lange tijd goed blijven. Een mooi detail is... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32966
Artikelnummer 14031, 14034
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten, Kindermonumenten

Productomschrijving

Door glas ondoorzichtig te maken zijn opschriften en aangebrachte afbeeldingen goed zichtbaar bij verschillende lichtinvallen. In dit gedenkteken zijn zijn de opschriften geëmailleerd, waardoor deze zeer lange tijd goed blijven. Een mooi detail is dat het glas in dit gedenkteken verschillende aspecten laat zien. Zo hebben de glasplaten bijvoorbeeld een strakke vorm en een frisse lichte kleur, maar bevat het glas op het liggende deel geknabbelde randen. Dit glas bekleedt de onderliggende dekplaat van natuursteen. In de sparing zijn ruwe glasbrokken aangebracht en deze hebben een intense blauwe kleur. Door de matte lichtgrijze natuurstenen oppervlakken en de lichte blauwgroene kleur van het ondoorzichtige glas, heeft dit gedenkteken een frisse, maar ook zachte uitstraling.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.