Roze kindermonument van glas

Roze kindermonument van glas foto 1
Dit roze kindermonument is door de roze kleur en de zachte vormen en texturen passend voor een peuter of baby. Het beeld op de glazen letterplaat kan in samenwerking met onze grafische afdeling precies volgens uw wens worden vormgegeven. In dit kinderm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23211
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Roze
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit roze kindermonument is door de roze kleur en de zachte vormen en texturen passend voor een peuter of baby. Het beeld op de glazen letterplaat kan in samenwerking met onze grafische afdeling precies volgens uw wens worden vormgegeven. In dit kindermonument is de kleur roze ook toegepast op het liggende deel. Zo hebben niet alleen de steentjes deze kleur, maar bevat de textuur van lichte natuurstenen omranding ook roze tinten.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen