Matblauwe glazen grafsteen met rivier

Matblauwe glazen grafsteen met rivier foto 1
De dekplaat en het staande deel van natuursteen hebben een mat oppervlak gekregen zodat deze eigentijdse afwerking goed past bij alle glazen elementen. De kleur van het matte glas komt hierdoor beter naar voren. Het staande deel van deze glazen grafste... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29400
Collectie Beelden en Symbolen, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De dekplaat en het staande deel van natuursteen hebben een mat oppervlak gekregen zodat deze eigentijdse afwerking goed past bij alle glazen elementen. De kleur van het matte glas komt hierdoor beter naar voren. Het staande deel van deze glazen grafsteen bestaat uit een letterplaat van natuursteen en de glazen letterplaat. Deze glazen letterplaat is matblauw gemaakt, waardoor deze ondoorzichtig is geworden. De wit geëmailleerde letters komen hierdoor erg helder over. Op het liggende deel is met dezelfde kleur een rivier van glas gemaakt. Deze heeft ook een structuur dat lijkt op waterrimpels. Deze bijzondere structuur is door een speciale smelttechniek verkregen. Op de grafsteen is daarnaast beeldje van natuursteen geplaatst en bevat de dekplaat aan de voorzijde een sparing voor eventuele beplanting.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.