Foto van glas op eenvoudige grafsteen

Foto van glas op eenvoudige grafsteen foto 1
Door het liggende deel van de grafsteen eenvoudig van ontwerp te houden, is het des te mooier om een bepaalde blikvanger in het monument te verwerken. Op deze grafsteen is een grote glazen letterplaat met een fotoprint gebruikt. Samen met onze grafisch... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34868
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

Door het liggende deel van de grafsteen eenvoudig van ontwerp te houden, is het des te mooier om een bepaalde blikvanger in het monument te verwerken. Op deze grafsteen is een grote glazen letterplaat met een fotoprint gebruikt. Samen met onze grafische mensen kunt u een beeld laten maken of ontwerpen dat u mooi en passend vindt. Deze glazen grafsteen is volgens dit concept gemaakt. De basis bestaat uit een liggende dekplaat van natuursteen met eenvoudige strakke lijnen, waarbij het oppervlak mat is gemaakt voor een wat eigentijdse uitstraling. De glazen fotoprint komt hierdoor extra goed uit. De naam en datums zijn op een separate letterplaat aangebracht, die de glazen foto als achtergrond gebruikt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.