Gedenkteken met hart en rozen

Gedenkteken met hart en rozen foto 1
Het glazen hart heeft een roze structuur als draagvlak voor het opschrift. Het roze schilderen van de rozen heeft het gedenkteken extra diepte gegeven. Door de vormen van de banden te curven is het een uiterst vrouwelijk gedenkteken geworden.Enkele gra... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19392
Bloem, plant of boom Roos
Collectie Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Roze
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Het glazen hart heeft een roze structuur als draagvlak voor het opschrift. Het roze schilderen van de rozen heeft het gedenkteken extra diepte gegeven. Door de vormen van de banden te curven is het een uiterst vrouwelijk gedenkteken geworden.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.