Kindergrafsteen met maan en ster van glas

Deze kindergrafsteen met een maan ster van glas is fris en modern vormgegeven. De basis van dit monument is de dekplaat en een staande deel van zwart graniet, waarvan alle oppervlakken en randen zachter zijn gemaakt. In deze kindergrafsteen zijn een l... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29681
Collectie Jong en eigentijds
Liggende deel Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Deze kindergrafsteen met een maan ster van glas is fris en modern vormgegeven. De basis van dit monument is de dekplaat en een staande deel van zwart graniet, waarvan alle oppervlakken en randen zachter zijn gemaakt. In deze kindergrafsteen zijn een lichtblauw met witte maan en een ster van glas aangebracht en bestaat de rivier uit uit glasparels in dezelfde kleurstelling. De sterren komen subtiel terug in de letterplaat. Het ontwerp van een kindermonument is voor de nabestaanden altijd een persoonlijk keuze. Wij helpen u daarom graag in alle rust om tot een passend monument te komen. Met u brengen we alle persoonlijke kenmerken die u belangrijk vindt samen in een uniek en passend ontwerp.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen