Kleurrijk kindermonument met glas

Kleurrijk kindermonument met glas foto 1
De kleurrijke glazen rivier is gemaakt door het versmelten van verschillende kleuren glas. Als het licht van de zon erdoor schijnt, ontstaat er een bijzonder kleurrijk schouwspel van het licht. Ook de foto in het midden van het monument is van glas. De... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33779
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gehakt
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Zuilen
Glas Glasfusing
Glasprint Folie op glas
Kinderlijk Bloemen
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Natuursteen kleuren Blauw
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas, Rivier
Productgroep Kindermonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

De kleurrijke glazen rivier is gemaakt door het versmelten van verschillende kleuren glas. Als het licht van de zon erdoor schijnt, ontstaat er een bijzonder kleurrijk schouwspel van het licht. Ook de foto in het midden van het monument is van glas. Deze duurzame techniek zorgt ervoor dat de foto lang mooi van kleur blijft. Het natuursteen heeft juist een lichte grijze kleur en heeft door de ruw gemaakte oppervlakken een heel zachte uitstraling. Dit zorgt voor evenwicht in het ontwerp. Een fraai detail is de uitgeslepen bloem in de letterplaat. Daarboven is de naam op een speelse manier aangebracht in heldere witte letters.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen