Kleurrijk kindermonument met glas

Kleurrijk kindermonument met glas foto 1
De kleurrijke glazen rivier is gemaakt door het versmelten van verschillende kleuren glas. Als het licht van de zon erdoor schijnt, ontstaat er een bijzonder kleurrijk schouwspel van het licht. Ook de foto in het midden van het monument is van glas. De... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33779
Bewerking Gehakt
Catalogus Kindermonumenten
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Glas Fusing
Glasprint Folie op glas
Kinderlijk Bloemen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

De kleurrijke glazen rivier is gemaakt door het versmelten van verschillende kleuren glas. Als het licht van de zon erdoor schijnt, ontstaat er een bijzonder kleurrijk schouwspel van het licht. Ook de foto in het midden van het monument is van glas. Deze duurzame techniek zorgt ervoor dat de foto lang mooi van kleur blijft. Het natuursteen heeft juist een lichte grijze kleur en heeft door de ruw gemaakte oppervlakken een heel zachte uitstraling. Dit zorgt voor evenwicht in het ontwerp. Een fraai detail is de uitgeslepen bloem in de letterplaat. Daarboven is de naam op een speelse manier aangebracht in heldere witte letters.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.