Kindermonument met gesmolten glasplaat

Kindermonument met gesmolten glasplaat foto 1
Dit kindermonument met golvende glasplaat bevat voornamelijk organische vormen. Deze organische vorm is goed te zien in de glooiende vorm van het liggende gedeelte. De zachte uitstraling van deze dekplaat komt door het lichtgrijze natuursteen, waarvan ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28257
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Roze
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit kindermonument met golvende glasplaat bevat voornamelijk organische vormen. Deze organische vorm is goed te zien in de glooiende vorm van het liggende gedeelte. De zachte uitstraling van deze dekplaat komt door het lichtgrijze natuursteen, waarvan alle oppervlakken mat zijn afgewerkt en de randen zijn afgerond. De lavendel in de bloemsparing past heel mooi in het totale kleurbeeld en benadrukt het vriendelijke karakter van dit monument. De glooiende vormen zijn ook terug te zien in de glazen letterplaat, die zijn oneffen structuur gekregen door een specifiek smeltproces. Hierop zijn met een andere smelttechniek de andere afbeeldingen aangebracht. Dankzij deze techniek blijven de afbeeldingen en teksten jarenlang een sprankelende kleur behouden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen