Kindergraf gedenkteken met glas

Kindergraf gedenkteken met glas foto 1
Dit gedenkteken is speciaal ontworpen voor een kindergraf. De engel op het glas en het bootje van glas geven het gedenkteken een vriendelijke uitstraling. Door sierlijke vormen te gebruiken in combinatie met het paars in de glasplaat is dit een echt me... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19322
Collectie Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars, Roze
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit gedenkteken is speciaal ontworpen voor een kindergraf. De engel op het glas en het bootje van glas geven het gedenkteken een vriendelijke uitstraling. Door sierlijke vormen te gebruiken in combinatie met het paars in de glasplaat is dit een echt meisjes kindergraf geworden.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen