Kindergraf gedenkteken met glas

Kindergraf gedenkteken met glas foto 1
Dit gedenkteken is speciaal ontworpen voor een kindergraf. De engel op het glas en het bootje van glas geven het gedenkteken een vriendelijke uitstraling. Door sierlijke vormen te gebruiken in combinatie met het paars in de glasplaat is dit een echt me... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19322
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Natuursteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kinderlijk Engel
Kleur Paars, Roze
Maritiem Boot, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Boot
Voertuigen Boot

Productomschrijving

Dit gedenkteken is speciaal ontworpen voor een kindergraf. De engel op het glas en het bootje van glas geven het gedenkteken een vriendelijke uitstraling. Door sierlijke vormen te gebruiken in combinatie met het paars in de glasplaat is dit een echt meisjes kindergraf geworden.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.