Grafsteen natuur met glazen vlinder

De grafsteen wordt niet bewerkt en is dus puur natuur. De glazen vlinder behoudt op sierlijke wijze het opschrift van de grafsteen. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en bu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24432
Bewerking Gezandstraald
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Natuurlijk, Natuursteen
Dieren Vlinder
Graftype Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

De grafsteen wordt niet bewerkt en is dus puur natuur. De glazen vlinder behoudt op sierlijke wijze het opschrift van de grafsteen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen