Natuurlijke grafsteen met glas

Natuurlijke grafsteen met glas foto 1
In dit voorbeeld is goed te zien dat glas op een fraaie manier toegepast kan worden in natuurlijke grafmonumenten. Als meest prominente elementen, springen de staande delen goed in het oog. De ruwe steen is uniek en kunt u zelf uitkiezen uit onze colle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32249
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Leisteen, Natuursteen, Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Groen
Productsoort Rots / kei, Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk en glas

Productomschrijving

In dit voorbeeld is goed te zien dat glas op een fraaie manier toegepast kan worden in natuurlijke grafmonumenten. Als meest prominente elementen, springen de staande delen goed in het oog. De ruwe steen is uniek en kunt u zelf uitkiezen uit onze collectie. De letterplaat is gemaakt van smeltglas en heeft daarom zijn ruwe uitstraling. Hier zijn de letters op aangebracht. Omdat de glasplaat door de smelttechniek niet meer geheel doorzichtig is en omdat de glasplaat ook voor de ruwe steen staat, zijn de letters altijd goed leesbaar. Voor het liggende deel zijn bijpassende materialen gekozen, zoals de omranding van leisteen en de bedekking met pebbles en keien.


Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.