Natuurlijke grafsteen met glas

Natuurlijke grafsteen met glas foto 1
In dit voorbeeld is goed te zien dat glas op een fraaie manier toegepast kan worden in natuurlijke grafmonumenten. Als meest prominente elementen, springen de staande delen goed in het oog. De ruwe steen is uniek en kunt u zelf uitkiezen uit onze colle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32249
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zwerfkeien
Glas Smeltglas
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen Leisteen
Productsoort Rots / kei, Ruwe steen

Productomschrijving

In dit voorbeeld is goed te zien dat glas op een fraaie manier toegepast kan worden in natuurlijke grafmonumenten. Als meest prominente elementen, springen de staande delen goed in het oog. De ruwe steen is uniek en kunt u zelf uitkiezen uit onze collectie. De letterplaat is gemaakt van smeltglas en heeft daarom zijn ruwe uitstraling. Hier zijn de letters op aangebracht. Omdat de glasplaat door de smelttechniek niet meer geheel doorzichtig is en omdat de glasplaat ook voor de ruwe steen staat, zijn de letters altijd goed leesbaar. Voor het liggende deel zijn bijpassende materialen gekozen, zoals de omranding van leisteen en de bedekking met pebbles en keien.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.