Natuurlijk dubbel grafmonument

Door een speciale smelttechniek is de bijzondere glasplaat in dit natuurlijke dubbel grafmonument tot stand gekomen. Het geeft de glasplaat een natuurlijke uitstraling en door het matte oppervlak is de tekst beter leesbaar bij lichtere achtergronden. A... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32851
Collectie Exclusief, Natuurlijk
Graftype Familiegraf - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuurlijk
Materiaal Cortenstaal, Glas, Natuursteen, Zwerfkeien
Staande deel Natuurlijk en glas

Productomschrijving

Door een speciale smelttechniek is de bijzondere glasplaat in dit natuurlijke dubbel grafmonument tot stand gekomen. Het geeft de glasplaat een natuurlijke uitstraling en door het matte oppervlak is de tekst beter leesbaar bij lichtere achtergronden. Aan weerszijden van de glasplaat zijn twee unieke natuurlijke stenen geplaatst, die elk een levendige textuur hebben. Het liggende deel is opgedeeld in twee bloemvakken met daartussen een strook van van split waarin ook fraaie glasbrokken zijn aangebracht. De omranding is van cortenstaal, dat door de beschermende roestlaag een fraaie warme uitstraling heeft

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.