Grafmonument met regenboog van glas

Dit grafmonument met regenboog van glas is ontworpen voor een kind. Het monument bestaat uit het liggende deel met de glanzende zwarte omranding van natuursteen, waarbinnen het heldere bergkristal de helft van het graf bedekt. In het andere deel kunnen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24900
Bewerking Gepolijst
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Natuursteen
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen
Overbodige tags Regenboog

Productomschrijving

Dit grafmonument met regenboog van glas is ontworpen voor een kind. Het monument bestaat uit het liggende deel met de glanzende zwarte omranding van natuursteen, waarbinnen het heldere bergkristal de helft van het graf bedekt. In het andere deel kunnen bloemen geplant worden. Het gaat in dit monument natuurlijk om de fraaie regenbogen van glas, die echt een blikvanger zijn. Door de speciale smelttechniek heeft de staande regenboog een mooie gesmolten textuur. Beide regenbogen hebben door middel van glasfusing hun kleuren gekregen en blijven hierdoor hun kleur behouden. De glazen letterplaat is geheel mat en ondoorzichtig gemaakt, waarbij de tekst in de kleur is uitgespaard. Door de vele facetten is het monument erg bijzonder en kleurrijk.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.