Grafmonument met regenboog van glas

Dit grafmonument met regenboog van glas is ontworpen voor een kind. Het monument bestaat uit het liggende deel met de glanzende zwarte omranding van natuursteen, waarbinnen het heldere bergkristal de helft van het graf bedekt. In het andere deel kunnen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24900
Bewerking Gepolijst
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Glas Fusing
Graftype Enkel
Kinderlijk Regenboog
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit grafmonument met regenboog van glas is ontworpen voor een kind. Het monument bestaat uit het liggende deel met de glanzende zwarte omranding van natuursteen, waarbinnen het heldere bergkristal de helft van het graf bedekt. In het andere deel kunnen bloemen geplant worden. Het gaat in dit monument natuurlijk om de fraaie regenbogen van glas, die echt een blikvanger zijn. Door de speciale smelttechniek heeft de staande regenboog een mooie gesmolten textuur. Beide regenbogen hebben door middel van glasfusing hun kleuren gekregen en blijven hierdoor hun kleur behouden. De glazen letterplaat is geheel mat en ondoorzichtig gemaakt, waarbij de tekst in de kleur is uitgespaard. Door de vele facetten is het monument erg bijzonder en kleurrijk.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.