Grafmonument met regenboog van glas

Dit grafmonument met regenboog van glas is ontworpen voor een kind. Het monument bestaat uit het liggende deel met de glanzende zwarte omranding van natuursteen, waarbinnen het heldere bergkristal de helft van het graf bedekt. In het andere deel kunnen... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24900
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit grafmonument met regenboog van glas is ontworpen voor een kind. Het monument bestaat uit het liggende deel met de glanzende zwarte omranding van natuursteen, waarbinnen het heldere bergkristal de helft van het graf bedekt. In het andere deel kunnen bloemen geplant worden. Het gaat in dit monument natuurlijk om de fraaie regenbogen van glas, die echt een blikvanger zijn. Door de speciale smelttechniek heeft de staande regenboog een mooie gesmolten textuur. Beide regenbogen hebben door middel van glasfusing hun kleuren gekregen en blijven hierdoor hun kleur behouden. De glazen letterplaat is geheel mat en ondoorzichtig gemaakt, waarbij de tekst in de kleur is uitgespaard. Door de vele facetten is het monument erg bijzonder en kleurrijk.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.