Glazen urnenveldmonument

Glazen urnenveldmonument foto 1
Artistiek urnenveldmonument met een glazen medaille. De glazen medaille is door smelttechnieken tot stand gekomen. U kunt het urnenveldmonument uiteraard volledig naar eigen wens aan laten passen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.Grafkunst is er i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18790
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Rond
Vormgeving Rond

Productomschrijving

Artistiek urnenveldmonument met een glazen medaille. De glazen medaille is door smelttechnieken tot stand gekomen. U kunt het urnenveldmonument uiteraard volledig naar eigen wens aan laten passen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.