Gedenkteken met kindertekening van glas

Gedenkteken met kindertekening van glas foto 1
Met behulp van glasfusing is het mogelijk om een tekening op een duurzame manier in het glas te maken. De glasplaat zelf heeft een vriendelijke textuur gekregen door middel van een speciale smelttechniek. Hierdoor komen de kleuren van de tekening extra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20519
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Met behulp van glasfusing is het mogelijk om een tekening op een duurzame manier in het glas te maken. De glasplaat zelf heeft een vriendelijke textuur gekregen door middel van een speciale smelttechniek. Hierdoor komen de kleuren van de tekening extra goed naar voren. Fraaie glooiende lijnen geven het monument een zachtere uitstraling. Deze uitstraling wordt versterkt door het mat-grijze natuursteen als omranding en de lichtgrijze stenen die het graf bedekken. Doordat er ook ruimte is om beplanting toe te voegen, krijgt het gedenkteken een levendige sfeer.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen