Kindermonument met halfronde glasplaat

Kindermonument met halfronde glasplaat foto 1
De halfronde glasplaat in dit kindermonument is geheel blauw van kleur. Hierdoor komen de witte geëmailleerde letters goed naar voren. Ook is hierop een afbeelding aangebracht. Glasplaten zoals deze kunnen wij geheel op basis van uw wensen vormgev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25265
Collectie Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

De halfronde glasplaat in dit kindermonument is geheel blauw van kleur. Hierdoor komen de witte geëmailleerde letters goed naar voren. Ook is hierop een afbeelding aangebracht. Glasplaten zoals deze kunnen wij geheel op basis van uw wensen vormgeven en voorzien van afbeeldingen die u graag in het monument wilt verwerken. De opbouw van het kindermonument is speels, wat goed te zien is aan de ovalen boog van natuursteen die iets scheef over de letterplaat heen staat. Ook de vlindertjes van glas maken het geheel speels. De vriendelijke uitstraling komt goed tot uiting door het gebruik van lichte kleuren van het natuursteen met frijnslag en de lichte steentjes als grafbedekking.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen