Kindermonument met halfronde glasplaat

Kindermonument met halfronde glasplaat foto 1
De halfronde glasplaat in dit kindermonument is geheel blauw van kleur. Hierdoor komen de witte geëmailleerde letters goed naar voren. Ook is hierop een afbeelding aangebracht. Glasplaten zoals deze kunnen wij geheel op basis van uw wensen vormgev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25265
Bewerking Frijnwerk
Collectie Lichte grafstenen, Modern
Glas Fusing
Graftype Enkel
Kinderlijk Vlinder
Materiaal Glas, Natuursteen
Vorm Ovaal

Productomschrijving

De halfronde glasplaat in dit kindermonument is geheel blauw van kleur. Hierdoor komen de witte geëmailleerde letters goed naar voren. Ook is hierop een afbeelding aangebracht. Glasplaten zoals deze kunnen wij geheel op basis van uw wensen vormgeven en voorzien van afbeeldingen die u graag in het monument wilt verwerken. De opbouw van het kindermonument is speels, wat goed te zien is aan de ovalen boog van natuursteen die iets scheef over de letterplaat heen staat. Ook de vlindertjes van glas maken het geheel speels. De vriendelijke uitstraling komt goed tot uiting door het gebruik van lichte kleuren van het natuursteen met frijnslag en de lichte steentjes als grafbedekking.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.