Grafsteen plaatsenzonder extra kosten in de gehele Benelux en Duitsland

Wij plaatsen de grafsteen met grote zorgvuldigheid, de correcte hoogte, waterpas en met de juiste fundering. We staan garant voor een degelijke plaatsing.

Plaatsing zonder extra kosten in de gehele Benelux en Duitsland

Wij plaatsen monumenten door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.

plaatsing grafmonument
plaatsing grafmonument
plaatsing grafmonument

Plaatsing in eigen beheer

Alle soorten monumenten worden door onze eigen vakmensen geplaatst. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij u jarenlange garantie op het verzakken van het monument. Wij laten het monument altijd keurig schoon en netjes achter en plaatsen wanneer gewenst plantjes, grind of andere bodembedekking.

30 jaar garantie tegen verzakking.

Al onze monumenten zijn uitgevoerd in kwaliteitsmaterialen. Wij stellen voortdurend hoge eisen aan materialen, levensduur, kleurechtheid en onze wijze van plaatsen. Wij verstrekken daarom jarenlange garantie. Bekijk al onze garantievoorwaarden op de pagina garantie en service.

Bekijk de garanties die wij afgeven
plaatsing grafmonumenten

“Bedankt voor de goede zorgen van u kant…”

Graag wil ik nog laten weten, dat ik het gedenkteken voor mijn man , samen met mijn kinderen, erg mooi vind. Fijn dat…

Juni 2015
Oosterhout

plaatsing grafmonumenten

“…alles is voor de volle 100% naar wens…”

Zoals eerder vermeld zijn we gisteren naar het kerkhof “Schoonselhof” geweest. Het monument is gewoon “Prachtig”, alles is…

November 2014
Wilrijk/Antwerpen (België)

plaatsing grafmonument

“Iedereen vindt het een mooi monument…”

Ik wil U bedanken voor de keurige reparatie van het graf gedenkteken van mijn man. Wij zijn er erg tevreden over. Iedereen vindt het…

Mei 2015
Hintham – Rosmalen

Lees meer ervaringen van klanten over de vervaardiging van het grafmonument door Den Hollandsche.

Grafsteen plaatsen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland

zonder extra kosten

Wij plaatsen monumenten door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Hierdoor zijn we met iedere begraafplaats bekend. Onze werkwijze is hierop ingericht.

Onze manier van plaatsen

fundering 180 cm diep

Bij de plaatsing van de grafsteen wordt gebruik gemaakt van speciale apparatuur. Net als bij een huis worden er vier palen met een speciaal apparaat in de grond getrild. Deze palen zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk, massief kunststof en zijn 180 cm lang. Op deze palen plaatsen wij een betonnen fundering waarop het grafmonument wordt opgebouwd.

Ruim 73 jaar ervaring

in vertrouwde handen

Den Hollandsche gedenktekens creëert al meer dan 73 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke gedenktekens. Bij ons kunt u goede service verwachten en is uw monument in vertrouwde handen.

grafsteen plaatsen