Ervaringen van onze klanten

reacties van klanten

“Bedankt voor het ontwerp…”

Bedankt voor het ontwerp van het graf van Riekje. Het is prachtig geworden, precies zoals we ons hadden voorgesteld.

Retranchement

reacties van klanten

“…een prachtig eerbetoon aan mijn geliefde…”

Afscheid nemen van je geliefde is heel erg moeilijk. Afscheid nemen in tijden van Corona, met alle geldende beperkingen, is zo mogelijk nog moeilijker… Het uitzoeken van een passende gedenksteen hielp mij bij het rouwproces.

Na mijn zoektocht in Vlaanderen, kwam in bij Den Hollandsche terecht. Een hartelijke ontvangst door Geert, een geruststellend gesprek bij een kopje koffie, ideeën opdoen in de verzorgde inspiratietuin. Luisteren, meedenken, adviseren…

Een mooi ontwerp, een duidelijke offerte, een correcte uitvoering. Door Corona liep de plaatsing wat vertraging op. Een goede communicatie hierover voorkwam misverstanden. De gedenksteen is helemaal zoals ik wilde, een prachtig eerbetoon aan mijn geliefde…

St. Pieters – Brugge (België)

reacties van klanten

“…het niet anders zou hebben gewild…”

Ik ben zonet geweest en tevreden over het resultaat. Ik denk dat Albertine het niet anders zou hebben gewild als hoe het nu is! Dank u wel voor alles in dit traject!!!

Wezep

reacties van klanten

“…heel erg mooi afgewerkt,…”

Ik was enorm verrast en blij met het gedenkteken. Ik had wat zenuwen over hoe de zon zou uitkomen en hoe alles samen zou zijn als het geplaatst werd. Maar het overtrof mijn verwachtingen, heel erg mooi afgewerkt, prachtige steentjes en samenstelling. En haar fotos zijn prachtig op de steen.

Bekkevoort (België)

reacties van klanten

“Dank U wel voor jullie vakmanschap.”

Vandaag is het gedenkteken voor onze zus geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Het is helemaal zoals wij af hebben gesproken met jullie.

De verbinding die er is gemaakt tussen de steen van Papa en Mama en die met onze zus Eris is precies zoal wij het graag wilden. Dank U wel voor jullie vakmanschap.

Helmond

reacties van klanten

“…hebben ontworpen, gemaakt en geplaatst.”

Ik ben vandaag met mijn kinderen gaan kijken naar het gedenkteken wat jullie geplaatst hebben op het graf van mijn vrouw.

Het overtrof onze verwachtingen. Petje af wat jullie hebben ontworpen, gemaakt en geplaatst. We zijn zeer blij met het resultaat. Onze intense dank hiervoor.

Oostrum

reacties van klanten

“…net zoals we voor onze dochter wouden,…”

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor zowel het proces naar de plaatsing van de gedenksteen als de gedenksteen zelf. Het proces is sereen verlopen, de communicatie liep altijd vlot en de grafsteen is er heel erg kleurrijk uitgekomen, net zoals we voor onze dochter wouden, dankjewel!

Genk (België)

reacties van klanten

“…voldoet volledig aan mijn verwachting.”

Inmiddels heb ik een bezoek gebracht aan de begraafplaats Laarmanshoek in Ommen. De combinatie van de steen met de glasplaat voldoet volledig aan mijn verwachting.

Het geeft een fijn gevoel en rust dat het graf nu compleet is. Ik wil u en Daniel bedanken voor de verleende diensten.

Ommen

reacties van klanten

“…zijn heel tevreden over het eindresultaat.”

Wij hebben gisteren het monument bezocht en zijn heel tevreden over het eindresultaat. Het is precies zoals wij verwacht hadden. Heel veel dank hiervoor.

Speciale dank aan Georgios. Hij heeft ons zeer goed geholpen en onze wensen vertaald. Heel prettig. Voelt het goed aan.

Hoog-Keppel

reacties van klanten

“Het is een heel mooi plekje geworden…”

Bij deze willen we jullie enorm bedanken voor het prachtige gedenkteken dat jullie voor onze lieve schat, onze lieve Alicia, hebben gemaakt. Er zit heel veel liefde, emotie, sprankeling, jeugdigheid en warmte in.

Precies zoals we gehoopt hadden. Het is een heel mooi plekje geworden voor haar, voor ons, de familie en alle vriendinnen en vrienden.

Bruinisse

reacties van klanten

“Dank voor de goede zorgen…”

Ben vanmiddag meteen bij het gedenkteken geweest. Het is helemaal zoals ik me had voorgesteld en wij met jullie hebben afgesproken. Dank voor de goede zorgen en de correcte werkwijze.

Wijchen

reacties van klanten

“Vielen Dank für die sehr gute Arbeit.”

Der neue Denkmal ist genau richtig. Vielen Dank für die sehr gute Arbeit. Es hat unsere Erwartungen übertroffen.

Meinerzhagen (Duitsland)

reacties van klanten

“…ik ben 100% content met het eindresultaat.”

Dit grafmonument is geïnspireerd op een beeldje, nog voorgesteld door mijn vrouw. Het verbeeld een twee-eenheid cq apart-together. In samenspraak met Den Hollandsche getransformeerd naar een abstracte uitvoering in glas.

De uitvoering van het geheel vergt een hoge graad van nauwkeurigheid en deskundigheid, ook om de tand des tijds te doorstaan. Een en ander vergde de nodige tijd, maar ik ben 100% content met het eindresultaat.

Ieder bezoek aan het graf zal voor velen een gevoel van zorgvuldigheid geven en mooie herinneringen aan een onvergetelijke vrouw. Den Hollandsche beseft dat.

Rosmalen

reacties van klanten

“Fijn dat alles zo goed verlopen is.”

Ik vind het monument prachtig geworden! Gelukkig is er nog voldoende ruimte om planten en bloemen te plaatsen. Daar wachten we natuurlijk een week mee. Fijn dat alles zo goed verlopen is.

Nijmegen

reacties van klanten

“Het is werkelijk een supermooi gedenkteken geworden…”

Vanmorgen zijn wij wezen kijken naar het gedenkteken van Gerrit. Wij zijn heel erg blij dat het precies aan onze verwachtingen voldoet. Het is werkelijk een supermooi gedenkteken geworden en we zijn jullie dankbaar voor de moeite die jullie hebben genomen om te komen tot wat er nu staat.

In het bijzonder willen wij Karsten bedanken voor de wijze waarop hij ons geholpen heeft om alles bij elkaar te zoeken en tot een mooi geheel te maken. Zijn rustige en vriendelijke manier van doen en natuurlijk zijn inzicht en ervaring in dit alles hebben wij erg op prijs gesteld.

Onze hartelijke dank daarvoor. Intussen hebben wij wat aanplanting gedaan en er staat nu een mooi en heel bijzonder gedenkteken. Wij hebben al veel positieve reacties gehad en we zullen jullie bedrijf promoten.

Vaassen

reacties van klanten

“…bedankt voor jullie goede hulp!”

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het maken van de gedenksteen. Het is precies geworden zoals we gehoopt hadden. En ook nog heel erg bedankt voor jullie goede hulp!.

Bilthoven

reacties van klanten

“…erg tevreden over de goede begeleiding…”

Het gedenkteken van mijn zoon is heel mooi geworden en komt volledig overeen met mijn verwachtingen. Ik heb gekozen voor een strakke, moderne grafsteen en de glazen foto in groot formaat is zeer mooi ontworpen.

Wat het monument uniek maakt voor mij, is dat de belettering werd uitgevoerd in de lievelingskleur van mijn zoon. De reacties van de familie en vrienden zijn heel positief.

Ik ben erg tevreden over de goede begeleiding en de zorgzame en heldere communicatie. Hartelijk bedankt aan alle medewerkers van Den Hollandsche voor het ontwerp, aanmaak, levering en plaatsing.

Temse (België)

reacties van klanten

“…past helemaal bij mijn moeder.”

Wij hebben het gedenkteken gezien en zijn heel tevreden met het resultaat. Het is stijlvol en apart en past helemaal bij mijn moeder. Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Rhenen

reacties van klanten

“Ben er echt heel blij mee…”

De werklui hebben mooi werk afgeleverd. Marcel heeft mij echt heel goed geholpen. Echt heel erg bedankt hiervoor. Ben er echt heel blij mee nog net voor zijn sterfdag dat het plaatje compleet is. Ondanks dat hij veel te vroeg is overleden.

Ga ik nu nog vaker kijken en als ik er ben heb ik toch weer het gevoel dat hij bij me is. De foto lijkt zo echt. Ik heb ook alleen maar reacties gehad op de steen van wow wat prachtig en ik wist niet dat je zoiets kon laten maken.

Purmerend

reacties van klanten

“…geworden zoals we wilden.”

Zeer goed geholpen. Het gedenkteken is geworden zoals we wilden. Bedankt!

Puttershoek

reacties van klanten

“Alles is van A tot Z verzorgd op een hele prettige en…”

Ik wil alle medewerkers van Den Hollandsche Gedenktekens hartelijk danken voor het verzorgen van het gedenkteken voor mijn vader. Alles is van A tot Z verzorgd op een hele prettige en respectvolle manier.

Gedurende het traject werd ik keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het gedenkteken is precies zo geworden, zoals we besproken en besteld hebben.

Ridderkerk

reacties van klanten

“…blij dat we dit nog konden doen voor mijn man/vader.”

Wij vinden het erg mooi en zijn blij dat we dit nog konden doen voor mijn man/vader. Hij hield van glas. Heel erg bedankt voor de prettige manier waarop alles is verlopen.

Almelo

reacties van klanten

“Vielen lieben Dank für all deine Bemühungen…”

Vielen lieben Dank für all deine Bemühungen Georgios und Boris! Das Grabdenkmal ist wunderschön geworden und erfreut uns jedes Mal, wenn wir Ronnys Grabstätte besuchen. Im Anhang nun zwei Fotos… Dir alles, alles Gute & nochmals ein riesen Dankeschön auch von meinen Eltern!

Schüpfheim (Zwitserland)

reacties van klanten

“…voor jullie begeleiding bij het maken van keuzes…”

Bedankt voor het bericht dat het gedenkteken voor Joas geplaatst is. We zijn er gisteren geweest en we zijn er heel blij mee. Wat fijn dat het grafje zo’n mooie gedenkplek is geworden!

We willen jullie bedanken voor jullie begeleiding bij het maken van keuzes in het ontwerp. Bedankt ook voor jullie prettige, punctuele, zorgzame en heldere communicatie tijdens het hele proces.

Leusden

reacties van klanten

“…met veel liefde en zorg verwerkt.”

Wij hebben de afgelopen dagen Nyck zijn monumentje mogen bekijken en we willen jullie bij deze laten weten dat het ontwerp prachtig is geworden. Het voldoet zeer aan onze verwachtingen. Ook de plaatsing van het monumentje is met veel liefde en zorg verwerkt.

Wij willen jullie team hartelijk bedanken voor jullie goede service en zorg die jullie hierin hebben gestoken, voor ons en onze naasten is dit heel waardevol.

Dokkum

reacties van klanten

“…vinden het erg mooi.”

Wij zijn blij dat het gedenkteken is geplaatst. Wij zijn vandaag gaan kijken en vinden het erg mooi.

Hilversum

reacties van klanten

“…bedanken voor al je hulp…”

Wij vinden het ontzettend fijn dat de steen uiteindelijk de dag zelf nog geplaatst is en het is zeker naar wens! Wij willen je bedanken voor al je hulp en het meedenken met een heel mooi resultaat. Het past precies bij Esra en het is voor ons een heel bijzonder moment geweest.

Randwijk

reacties van klanten

“Alles ist sehr schön geworden…”

Alles ist sehr schön geworden Georgios und mein Mann ist begeistert, dass soweit alles geklappt hat. Nochmals herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit und die Mühe genommen haben, das alles mit uns zu kreieren und das Denkmal für Lotte in unserem Sinne zu gestalten.

Geislingen (Duitsland)

reacties van klanten

“…ons idee verwerkt tot een prachtig gedenkteken.”

Wij hebben voor ons zoontje een gedenkteken op maat laten vervaardigen bij Den Hollandsche. Met een eigen schets bij de hand en een idee in ons hoofd zijn we in gesprek gegaan met Leonieke Terlouw.

We zijn zeer vriendelijk en respectvol te woord gestaan en hebben samen met haar ons idee verwerkt tot een prachtig gedenkteken. Ze denkt hierin erg met je mee en komt met prachtige ideeën en aanvullingen.

Vanaf het eerste contact moment tot het plaatsen en opleveren van het gedenkteken is de communicatie zowel persoonlijk alsmede telefonisch en per mail zeer duidelijk en tijdig verlopen.

De bereikbaarheid van Den Hollandse is zeer goed en men denkt op alle vlakken met je mee en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Het plaatsen van het gedenkteken is door een echte vakman zeer secuur gedaan en het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Kortom een echte aanrader wat ons betreft!

Colmschate

reacties van klanten

“…blij zijn met het resultaat,…”

Even melden dat we blij zijn met het resultaat, waarvoor dank. Het is nu iets dragelijker om naar het kerkhof te gaan.

Wij hebben dan ook zondag een bijeenkomst gehad zodat iedereen zijn steentje kon bijdragen bij het opvullen van de gedenksteen.

Ook de steen ernaast komt van bij jullie. Bedankt voor de samenwerking.

Elewijt (België)

reacties van klanten

“Jullie zijn in staat te luisteren, je in te leven,…”

De schoonheid heeft onze verwachtingen overtroffen: Namens de familie wil ik jullie danken voor de manier waarop het ontwerp van dit prachtige familie graf tot stand is gekomen.

Jullie zijn in staat te luisteren, je in te leven, in samenwerking ideeën en voorstellen te creëren, die geleid hebben tot de vertaalslag van wat wij wilden uitdrukken: voor eeuwig samen.

De schoonheid van de gedenksteen heeft onze verwachtingen overtroffen. Het waren lastige jaren te leren omgaan het verlies te dragen van onze geliefde ouders en zusje.

En gedurende deze periode waren jullie er altijd, niet door op de voorgrond te treden, maar wel door continue aandacht, pro actief te zijn en op tijd te communiceren.

Wij hebben nu een mooie plek om in rust dichtbij onze dierbaren te zijn….

Sint-Michielsgestel

reacties van klanten

“We vinden het prachtig.”

Dank voor het plaatsen van het gedenkteken. We vinden het prachtig.

Eibergen

reacties van klanten

“…fijn dat we een mooie plek hebben…”

Bij deze wil ik u namens de gehele familie Ketelaars laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het gedenkteken. Het is helemaal geworden zoals we voor ogen hadden en de plaatsing is prima verlopen.

Het is een groot verdriet om Frans Ketelaars te moeten missen maar het is fijn dat we een mooie plek hebben om hem te kunnen ‘gedenken’.

Jullie respectvolle, zorgvuldige, adequate en correcte ‘dienstverlening’ heeft ons goed geholpen. We willen jullie hier dan ook hartelijk voor bedanken!

Nijmegen

reacties van klanten

“…goed naar onze wensen werd geluisterd én meegedacht.”

Graag wil ik “Den Hollandsche Gedenktekens” hartelijk bedanken voor de fijne adviezen en de prettige samenwerking om tot een juiste keuze van het gedenkteken te komen.

Complimenten voor Georgios Maridakis en Wim ter Steege. Het gaf ons allen een goed gevoel dat er goed naar onze wensen werd geluisterd én meegedacht.

Het monument voldoet geheel aan onze verwachtingen en ook de voorafgaande service om ons op de hoogte te houden was prettig. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Druten

reacties van klanten

“We vinden dat het prachtig is geworden…”

We willen jullie allemaal, en Leonieke in het bijzonder, hartelijk danken voor jullie inzet om het monumentje voor Gijs op tijd af te krijgen.

We vinden dat het prachtig is geworden en we zijn er heel blij mee.

Wijchen

reacties van klanten

“…exact zoals je hem hebt laten zien tijdens onze bezoeken.”

We zijn erg blij met het eindresultaat. Het is precies zoals we het voor ogen hadden en ook exact zoals je hem hebt laten zien tijdens onze bezoeken.

We willen je danken voor het mooie ontwerp en de prima begeleiding die we gehad hebben.

Rhenen

reacties van klanten

“In de showroom en showtuin hebben we eerst rustig rondgekeken…”

Het bestellen van een grafmonument is een moeilijke en vooral een emotionele aangelegenheid! Bij Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg waren we echter bij het juiste adres! In de showroom en showtuin hebben we eerst rustig rondgekeken om ons te orienteren op wat er mogelijk was.

Hierdoor kregen we langzaamaan een goed idee over wat we wilden. Toen hebben we met zorg de soort graniet uitgezocht. En Geert van der Wielen heeft ons daarna, al schetsend, met veel begrip en humor, geholpen om onze ideeen vorm te geven.

We waren enthousiast over het ontwerp! En we zijn heel tevreden over het eindresultaat dat met veel vakmanschap is gerealiseerd!

Tilburg

reacties van klanten

“…onze wensen en gevoelens tot uiting wist te brengen.”

Het gedenkteken voldoet aan onze verwachtingen en is heel mooi. De persoonlijke betekenis die we er aan wilden geven is gelukt. Dit dankzij de bezielende begeleiding van (u) de heer Geert van der Wielen, die bij het in schets opmaken van het gedenkteken onze wensen en gevoelens tot uiting wist te brengen.

Heel professioneel en met warme aandacht en begeleiding werden we in Tilburg ontvangen. We kregen alle ruimte en tijd om naar een ontwerp toe te ‘werken’, dat paste bij onze wensen en betekenissen van ons en mijn overleden dochter Esther.

Alle onderdelen van belang kwamen aan bod waarbij ‘iets mooi persoonlijks’ volle aandacht kreeg. Daarnaast gaf het vertrouwen dat we werden geattendeerd op duurzaamheid, onderhoud en zeker ook de kosten. U wilde iets moois ‘afleveren’ maar ook van goede kwaliteit en verantwoord voor ons.

Tijdens de productie van het gedenkteken werden we door alle betrokkenen (klantenservice) goed op de hoogte gehouden over het verloop. Tussentijds konden we altijd terecht met vragen en werden we naar de juiste persoon geleid.

Vriendelijke, attente, goed geïnformeerde mensen die goed op de hoogte bleken te zijn van het wel en wee van ons. Gaf een goed gevoel en is gewoon chapeau.

Hulst

reacties van klanten

“…en we zijn zeer tevreden!”

Gisteren werkte alles goed. Het graf is voorbij en we zijn zeer tevreden! Wij danken u hartelijk voor deze waardige rustplaats. Beste wensen ook aan Leonieke en alle betrokkenen bij de oprichting van de tombe.

Erfurt-Bischleben (Duitsland)

reacties van klanten

“…er goed geluisterd is maar mijn wensen.”

Ik ben erg tevreden over de hele werkwijze. Vanaf het allereerste moment vriendelijk geholpen en steeds op de hoogte gehouden van de voortgang.

Het gedenkteken is precies geworden zoals ik gehoopt had. Dit betekent ook dat er goed geluisterd is maar mijn wensen. Ik zou den Hollandsche gedenktekens zeker aanraden!

Dongen

reacties van klanten

“Het was het laatste wat we voor ons zoontje konden doen…”

We vinden de hulp en service die we hebben gehad bij het ontwerpen heel goed en het gedenkteken is nog mooier geworden dan dat we in ons hoofd hadden. We hebben ook ontzettend veel complimenten over het gedenkteken gekregen, mede ook dat het zo persoonlijk en “anders” is.

Het was het laatste wat we voor ons zoontje konden doen en het is gewoonweg perfect geworden. Heel hartelijk bedankt voor alle genomen moeite en tijd. Het was het wachten waard.

Heerlen

reacties van klanten

“…dankbaar dat we dit met z’n allen op deze manier hebben mogen realiseren.”

Wat is het een GEWELDIG MOOI monument geworden!!! Toen we erbij kwamen lopen, waren alle twijfelgedachten in een keer verdwenen. Alles aan het monument is PERFECT!! Liennes naam in haar eigen handschrift is mooi. Het hartje is mooi en brengt kleur, niet te uitbundig, precies goed. De foto komt heel mooi uit. De kleuren zijn mooi. De transparante plaat in zwart is mooi.

De tekst in rvs komt inderdaad prachtig uit. Blij dat we niet voor infresen hebben gekozen. Naam en data zijn bij vochtige omstandigheden niet of nauwelijks te lezen. Voor deze gegevens prima, die hoeven niet zo nadrukkelijk te zijn. Het is mooi dat het gedicht bij regen niet vervaagt. Lettertype is ook prachtig. De zwarte steen met glinstering is zeer chic en stijlvol.

We kunnen alleen maar tot de conclusie komen dat het een monument is geworden dat Lienne waardig is. Ook anderen die het gezien hebben vinden het heel erg mooi. Wij zijn dankbaar dat we dit met z’n allen op deze manier hebben mogen realiseren. We willen ook graag onze dank en complimenten uitspreken naar jou en je collega’s.

Jullie hebben met respect, advies en geduld ons terzijde gestaan. Dat verliep heel fijn. Jij Leonieke, hebt tijdens ons eerste gesprek, waarbij Gerrit en ik zomaar op de bonnefooi kwamen binnen lopen, perfect aangevoeld wat bij ons en Lienne zou passen. Die eerste ruwe schets had je gauw gemaakt en die is in essentie al die tijd overeind gebleven. Niet omdat je erop aandrong, maar omdat het een sterk ontwerp was en is.

Met ons allen hebben we later de details ingevuld. Wij willen jullie allen van harte bedanken. Heel goed gedaan!

Doetinchem

reacties van klanten

“…toch gelukt om dit te realiseren waarvoor dank.”

Ik was aangenaam verrast dat het gedenkteken geplaatst is voor de eerste sterfdag van mijn vrouw. Het is jullie toch gelukt om dit te realiseren waarvoor dank. De uitvoering van het gedenkteken voldoet ook aan de verwachtingen die ik er van had. Het gedenkteken is zoals ik gezien heb ook netjes geplaatst.

Tilburg

reacties van klanten

“Bedankt voor de goede service en …”

We zijn zeer tevreden met het monument! Het daadwerkelijke resultaat en de tekening komen goed overeen dus daar zijn we zeer blij mee. Bedankt voor de goede service en communicatie tijdens het proces.

Rozendaal

reacties van klanten

“…heel mooi eerbetoon aan mijn man.”

Ik ben even vóór de schemering viel, even gaan kijken naar het gedenkteken, heb wat foto’s genomen en doorgestuurd naar kinderen, kleinkinderen en ook naar de vrienden wier namen op de Saturnus staan.

Zelf vind ik het gedenkteken supermooi, stijlvol en heel geslaagd. Ook mijn kinderen zijn enthousiast. Alle reacties, ook van vrienden en familie, zijn enorm positief.

Het is een heel mooi eerbetoon aan mijn man. Hartelijk dank voor het prachtige werk dat u gerealiseerd heeft. We zijn allen enorm tevreden.

Sterrebeek (België)

reacties van klanten

“…en hoe Wim voor ons de schets heeft gemaakt.”

Vandaag hebben we het gedenkteken gezien en we zijn zeer onder de indruk. Het komt helemaal overeen met hoe we het ons voorgesteld hebben en hoe Wim voor ons de schets heeft gemaakt.

Ook vinden we het fijn dat we kunnen zien dat er bij de plaatsing goede zorg is besteed en dat doet goed. We vinden het een mooi passend en uniek gedenkteken geworden voor Susanne en we gaan nadat de droogtijd is verstreken zeker zelf nog wat mooie plantjes e.d. toevoegen. Complimenten en heel erg bedankt!

Eerbeek

reacties van klanten

“We zijn uiterst tevreden…”

Het gedenkteken is prachtig! Het is boven al onze verwachtingen.

We zijn uiterst tevreden met de plaatsing en hoe men delicaat is omgegaan met de aanwezige versieringen die op het graf lagen. Alles werd mooi aan de kant gezet.

Mede namens mijn familie wil ik jullie allen bedanken. Het is een echt kunstwerk!

Tilburg

reacties van klanten

“…uitermate tevreden met het resultaat.”

Gisteren hebben jullie het gedenkteken geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. Hierbij een foto hoe het er nu uit ziet. Bedankt voor de prachtige uitvoering.

Soest

reacties van klanten

“…al tekenend en pratend ontstond een idee…”

Graag wil je dat een gedenkteken past bij de dierbare waarvan je afscheid hebt moeten nemen.

Ik was aangenaam verrast door de manier waarop hr. ter Steege van Den Hollandsche onze wensen in een mooi gedenkteken wist om te zetten: al tekenend en pratend ontstond een idee dat heel goed paste bij de persoonlijkheid van mijn vrouw, onze moeder.

We zijn erg tevreden over de aanpak, het ontwerp en realisatie van dit gedenkteken.

Sleen

reacties van klanten

“…goed past bij mijn overleden vrouw.”

We zijn heel tevreden met het resultaat en hebben ook veel positieve reacties gehad, dat het monument heel persoonlijk is en goed past bij mijn overleden vrouw.

Mede ook doordat we daar zelf aan mee hebben mogen werken. Wij zijn ook blij dat de samenwerking met het glasatelier zo goed liep.

Best

reacties van klanten

“Krijg heel veel positieve reacties…”

Het is echt heel mooi geworden. Krijg heel veel positieve reacties van iedereen die het heeft gezien. Bedankt voor het ontwerpen van dit bijzondere grafmonument

Leerdam

reacties van klanten

“…jullie bedanken voor het mooie ontwerp.”

Wauw..wauw..wauw! Geen woorden voor hoe mooi het gedenkteken voor Mace is geworden. Wij willen jullie bedanken voor het mooie ontwerp. Prachtig!! Bedankt!

Dubbeldam

reacties van klanten

“All elements are exactly as we wanted.”

Yesterday in the later evening we looked at the monument. The monument looks very good. All elements are exactly as we wanted. It was a long and hard fight to make this monument real. But the result of this monument makes us happy.

We want to send you and your team a great thank you for the work and patience. At the end we know that we had the best company on our side.

Haltern am See (Duitsland)

reacties van klanten

“…is het gedenkteken heel erg naar ons zin.”

We zijn gisteren zoals je weet langs gegaan op de begraafplaats. Voor alle familieleden is het gedenkteken heel erg naar ons zin. Dus bedankt voor iedereen die hieraan meegewerkt heeft. Ook namens de familie.

Zwijndrecht

reacties van klanten

“…bedanken voor jullie hulp en idee…”

Wij zijn gaan kijken en we vinden het allemaal heel mooi geworden en we zijn er erg blij mee. We willen jullie graag bedanken voor jullie hulp en idee. Het is precies geworden zoals we het ook in gedachten hadden. Nogmaals heel erg bedankt.

Arnhem

reacties van klanten

“…voor de goede zorg…”

Nogmaals bedankt voor alle goede zorg!

Lopik

reacties van klanten

“Precies zoals het 3D ontwerp…”

Wij zijn vandaag het monument voor onze dochter gaan bekijken en zijn zeer tevreden over het resultaat.

Het is heel mooi geworden. Precies zoals het 3D ontwerp dat wij eerder via de mail ontvangen hebben. Heel hartelijk dank!

Sittard

reacties van klanten

“Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat.”

Door omstandigheden was ik niet eerder in de gelegenheid om te kijken bij het nieuwe grafmonument. Vandaar nog geen reactie van mijn kant. Inmiddels heb ik er geweest en wat is het prachtig geworden! Echt mijn complimenten.

Het was een prachtige dag, wel koud maar de zon scheen. Dat gaf een mooie gloed om de nieuwe vulling. De kandelaar is weer compleet met het nieuwe glas. Ik heb er een mooie bak violen bij gezet en het staat/ligt er nu zo mooi bij.

Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Het is in het echt nog mooier!

Alkmaar

reacties van klanten

“…naar je wensen geluisterd wat bij de overledene past…”

Graag wil ik Den Hollandsche Gedenktekens bedanken voor hun begeleiding bij het uitzoeken en plaatsen van het monument voor onze vader die ruim twee jaar geleden stierf. Nu is onze moeder ook pas overleden en het monument wordt op dit moment aangepast met haar naam erbij.

De eerste keer zoiets ‘beladens’ uit gaan zoeken voor een dierbare is emotioneel, maar door de serene rustige sfeer en de hartelijke ontvangst, was het snel minder ‘zwaar’. Je kunt prima inspiratie opdoen in de showroom en showtuin, volop voorbeelden en materialen te zien en te voelen.

In een gesprek wordt heel goed naar je wensen geluisterd wat bij de overledene past en er wordt goed en helder advies gegeven. Tevens wordt er naar je budget gekeken en meteen meegeschetst op de computer zodat je een duidelijk beeld krijgt of het mooi zal worden. En mooi, dat is het geworden!!

Ik ben regelmatig op de begraafplaats te vinden en er is altijd wel iemand (bekenden en onbekenden) die speciaal naar me toekomen en zeggen dat het het mooiste monument van de begraafplaats is.

Het is ook modern en fris, met kolommen en daartussen glas met mooie grassen erachter. Mooie vlindertjes en een enkel roosje worden versterkt door mooie korte tekstjes. Wij zijn er trots op: het is een plek om heel lang naar toe te gaan en dan wil je gewoon dat het goed voelt.

Dit hebben we mede aan jullie te danken, ook de afwikkeling zoals het plaatsen etc. was tot in de puntjes verzorgd. Duidelijk mensen met verstand van zaken.

Kerkdriel

reacties van klanten

“We zijn heel blij met hoe het geworden is,…”

We zijn ontzettend blij met het resultaat, het was een emotioneel moment om het monument voor het eerst te bekijken. We zijn heel blij met hoe het geworden is, een mooi eerbetoon aan onze lieve Jort! Bedankt voor je ontwerp en voor jullie goede zorgen!

Woerden

reacties van klanten

“Onze ideeën voor een kindermonumentje hebben we…”

Onze ideeën voor een kindermonumentje hebben we samen met de adviseurs uitgewerkt en het resultaat is prachtig. We zijn heel lief begeleid, bovendien is de sfeer erg prettig bij Den Hollandsche in Elst. Dank voor jullie hulp bij een toch zo verdrietige aangelegenheid.

Megchelen (gem. Oude IJsselstreek)

reacties van klanten

“…passend bij ons en bij de situatie.”

We zijn inmiddels enkele keren bij het grafje geweest en vinden het uiteindelijke resultaat erg mooi, passend bij ons en bij de situatie. Wanneer het sedum en de grassen nog wat verder volgroeid zijn, zal het een mooi groen ‘bedje’ zijn. Heel mooi vinden we de veer en de naam Stijn in het blauw eronder. Een frisse kleur op een treurige plek.

Aanstaande zondag, morgen dus, wordt in onze kerkelijke gemeente eeuwigheidszondag genoemd. Het is de laatste zondag van het kerkelijk jaar, waarna volgende week 1e advent (een nieuw begin) zal zijn. Op deze eeuwigheidszondag worden in onze gemeente de namen genoemd van gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Zo zal ook de naam van onze Stijn klinken.

Allebei onze ouders hopen hierbij aanwezig te zijn, waarna we hen het gedenkteken willen laten zien. Het is confronterend zijn naam te horen en momenteel zitten we veel met onze gedachten bij een jaar geleden toen de zorgen toenamen richting de uiteindelijke geboorte op 19 december. Toch is het ook fijn een mooie plek te hebben om te gedenken in de vorm van het gedenkteken.

Bedankt voor de prettige begeleiding. We vonden het ontroerend op de manier waarop jullie tegelijkertijd gingen schetsen en daar vrijwel hetzelfde mooie resultaat uitkwam.

Ochten

reacties van klanten

“Wat zijn we hier blij mee.”

Het graf van Jan is vandaag gerealiseerd, ik ben er heel blij mee. Heel hartelijk bedankt dat de kaarsen van de lantaarn keurig bij mij thuis bezorgd zijn, heel erg fijn.

Ik had wel verwacht dat, gezien het ontwerp de steentjes ook aan achterzijde van de grafsteen zouden bevinden maar het is opzij en aan de voorkant van de grafsteen gerealiseerd. Het had zeker gemogen gezien op enkele plaatsen op de begraafplaats al was gerealiseerd. Had erg mooi geweest.

Het graf is zeer zorgvuldig en precies geplaatst, ongelooflijk mooi uitgevoerd. In een woord fantastisch. Dik compliment aan Boris Scheaffer, fantastisch, fantastisch! Wat zijn we hier blij mee. Ook het handschrift van de naam Jan, ongelooflijk mooi. We zijn sprakeloos en zeer, zeer tevreden.

Linda, jij meisje heel hartelijk bedankt voor je ontwerp en zo geweldig je best gedaan om onze wens uit te laten komen. Helemaal gelukt en ondanks het zeer slechte weer hebben ze zulk mooi werk gemaakt. Wij zijn dik tevreden en ze hebben met uiterste zorg dit schitterende graf voor mijn lieve man gemaakt. Ondanks mijn verdriet van het verlies, zo gelukkig met het resultaat.

Top gemaakt, wat ik ook vroeg een vaasje en lantaarntje erbij. Alles kon geregeld worden, heel hartelijk bedankt hiervoor. Ik zal zeker een mooi stukje op jullie site schrijven, want wij zijn erg gelukkig met het resultaat. Top! Lieve groetjes aan allemaal.

Bavel

reacties van klanten

“…bedanken voor het mooie ontwerp.”

Het geheel ziet er heel mooi uit. Wij willen je bedanken voor het mooie ontwerp.

We krijgen heel veel reacties van mensen dat ze het gedenkteken zo mooi vinden. “Zo eenvoudig en zo mooi” is een veelgehoorde zin.

Dodewaard

reacties van klanten

“De wens van mijn man is…”

Het monument met de glasplaat is fantastisch mooi geworden. Namens ons allemaal willen wij mijnheer Wim ter Steege. Hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking met het ontwerp.

De wens van mijn man is in vervulling gegaan. Dat onze hond, de Volkswagen kever en vlinder op het monument komt wat een vakmanschap.

Alle medewerkers hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Zal jullie bedrijf aanbevelen vakmanschap is meesterschap.

Stuifzand

reacties van klanten

“…hartelijke dank voor dit mooie vakwerk,…”

Vanmorgen gaan kijken, naar het grafmonument. Wij vinden het heel mooi geworden. Het roept ook emoties op, maar dat is logisch.

Onze hartelijke dank voor dit mooie vakwerk, als ik het zo mag noemen.

Ermelo

reacties van klanten

“, we zijn ontzettend blij met het resultaat!”

Vorige week maandag is het gedenkteken voor mijn man Marco geplaatst. Zoals je weet vond ik het best moeilijk om tot een goed ontwerp te komen.

Maar met jouw meedenken, je creativiteit en je geduld en daarna de puntjes op de i door Pleuni bij de grafische afdeling is dat heel goed gelukt. En wat is het prachtig uitgevoerd!

Echt boven verwachting. Heel hartelijk dank, we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Landsmeer

reacties van klanten

“…precies wat we in ons hoofd hadden.”

Wij zijn inmiddels 2 keer bij het gedenkteken geweest. We vinden het eindresultaat heel mooi geworden.

Het is precies wat we in ons hoofd hadden. Heel veel dank voor het meedenken en uitwerken van onze wensen.

Den Ham

reacties van klanten

“Het monumentje is prachtig geworden,…”

Het monumentje is prachtig. Het past zo bij Daan. Zijn foto staat erop met zijn Kanjerkralenketting die gelijk zijn verhaal aan je vertelt. De mooie blauwe wolken, veertien sterren, voor ieder jaar dat hij bij ons mocht zijn één.

Alles is gedaan voor mijn lieve, mooie mannetje. Het monumentje is prachtig geworden, nog mooier dan ik had verwacht. Maar het is zo definitief, dit was het laatste wat ik nog kon doen.

Putten

reacties van klanten

“…allemaal als heel prettig ervaren.”

Dank je wel voor al jullie respectvolle zorgen. Wij vertellen nog vaak over het uitzoeken van het gedenkteken en hoe jij even deel werd van onze kring.

Je verstaat de kunst van het luisteren en het meebewegen en dat hebben we allemaal als heel prettig ervaren.

Rijssen

reacties van klanten

“…het ontwerp is zeer mooi uitgevoerd…”

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de zerk, het ontwerp is zeer mooi uitgevoerd. Bedankt aan iedereen die er hebben aan meegewerkt.

Deurne (België)

reacties van klanten

“Ik ben erg onder de indruk…”

Vanavond zijn we gaan kijken naar het gedenkteken. Ik ben erg onder de indruk: wat is het mooi geworden.

Heel hartelijk bedankt voor jullie inspanningen (mailverkeer was ook steeds erg duidelijk). Wil je dit ook aan Jeroen de Nekker doorgeven? Hij heeft dit prachtige ontwerp voor ons gemaakt.

Wehl

reacties van klanten

“…,een mooi gedenkteken die precies bij hem en ons past.”

Wij zijn dezelfde avond nog naar de begraafplaats gegaan. Dat was best wel emotioneel maar wij waren zeer tevreden en blij met het resultaat.

Het is precies zo geworden zoals wij hoopten dat het zou zijn, een mooi gedenkteken en die precies bij hem en ons past. We hopen alleen dat de plantjes het gaan overleven in deze warme weken. We willen jullie van harte bedanken voor de prettige samenwerking, communicatie en het prachtige resultaat.

Naarden

reacties van klanten

“Dank voor de begeleiding…”

Op de avond na de plaatsing van het gedenkteken voor Peter ben ik naar de begraafplaats geweest. Het eerste wat ik er van kon zien toen ik er naar toe liep was de vogel die bevestigt is op het versteende hout, heel bijzonder.

Het gaf een tegenstrijdig gevoel om het nu op die plaats te zien staan. Confronterend, verdrietig en indrukwekkend. Alle losse onderdelen die ik heb uitgezocht vormen een mooi geheel.

Het versteende hout met de vogel, het glas, de kleur blauw, de vogel die uit het glas is gesneden, de vogeldrinkschaal, het heeft allemaal een symbolische betekenis. Het is heel erg persoonlijk geworden, het laat zien wie Peter was.

Het is fijn dat er ruimte is om ook iets van mezelf toe te voegen in de vorm van planten/riet/grassen. Het gedenkteken voor Peter is uniek, zoals hij zelf. Het is geworden zoals ik heb gehoopt. Dank voor de begeleiding gedurende het proces en dit resultaat.

Tilburg

reacties van klanten

“…echt in de stijl zoals mama was…”

Het gedenkteken is helemaal naar wens…het is echt in de stijl zoals mama was… Bedankt.

Heino

reacties van klanten

“We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Het gedenkteken is geplaatst. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Boortmeerbeek

reacties van klanten

“… onze broer zou het mooi hebben gevonden.”

Wij zijn vandaag het grafmonument van onze overleden broer gaan bezichtigen. Het resultaat overtreft onze verwachtingen. Het ziet er prachtig en verzorgd uit en onze broer zou het mooi hebben gevonden.

Hartelijke dank voor de zorgvuldige gang van zaken vanaf de ontwerpfase tot het prachtige resultaat van de oplevering. Graag ook onze dank overbrengen aan de heer vd Pijl en zijn naaste collega’s.

Oosterhout

reacties van klanten

“…zeer tevreden ben over de gedenksteen van mijn man.”

Graag laat ik u weten dat ik zeer tevreden ben over de gedenksteen van mijn man. Het model van het puzzelstuk is precies zoals ik het wilde alleen had ik wel verwacht dat ik wat meer van de kleur blauw zou zien. Als ik namelijk iets aan de achterkant van het glas houd dan komt het blauw wat duidelijker naar voren maar het kan ook komen door de heg die erachter staat. Ik reageer vandaag pas omdat ik het wilde vergelijken met zon en licht inval.

Zojuist heb ik kunnen zien dat verschillende gedeeltes door de zon wel een bepaald effect krijgen wat ik mooi vind. Verder kleurt het glas mooi bij de liggende steen. Hierbij wilde ik een ieder die hieraan meegewerkt en gedacht hebben hartelijk bedanken. Ben vriendelijk en geduldig geholpen en met de kennis tot een mooi eindresultaat gekomen.

Nieuwegein

reacties van klanten

“Dank je wel voor de mooie vertaling van onze wensen.”

Het is echt helemaal geworden zoals we het wilden. Echt super. Krijgen ook veel mooie reacties van familie en vrienden. Dank je wel voor de mooie vertaling van onze wensen.

Berghem

reacties van klanten

“…blij dat wij destijds die zondag bij jullie terecht zijn gekomen….”

Wij zijn echt blij met het monument. Eerst vond ik het héél confronterend, omdat ik ineens naar foto’s van Dennis stond te kijken. Wanneer ik er nu kom voelt het fijn om er te zijn. Ook omdat het aangekleed is met lavendel grassen en bamboe en omdat er steeds meer steentjes worden neergelegd.

De verschillende teksten en plaatjes maken het héél bijzonder. Alles bij elkaar, het ontwerp, de materialen, de aankleding en de steentjes maakt het een monument wat Dennis op alle fronten uitstraalt, dit is Dennis. Ik ben blij dat wij destijds die zondag bij jullie terecht zijn gekomen, het moest zo zijn.

Zwartsluis

reacties van klanten

“Wat zijn we blij met het monumentje…”

Wat zijn we blij met het monumentje voor Evy! Het is prachtig geworden en zo mooi als dat je hoopt voor je dochter. Nogmaals bedankt voor het ontwerp en je hulp!

Putten

reacties van klanten

“Het is erg mooi geworden!”

Ik was gisteren al even langs geweest toen het nog werd geplaatst. Ik was toch in de buurt. Einde van de dag zijn we nog even geweest om het resultaat te bekijken en we waren erg tevreden. Het is erg mooi geworden!

Eelde

reacties van klanten

“Precies zoals het ontwerp.”

Ik ben eind van de middag gaan kijken naar het gedenkteken en ik vind het erg mooi. Precies zoals het ontwerp.

De afspraak was dat er 2 polletjes siergras achter zouden worden geplaatst en in eerste instantie zag ik die niet staan. Maar ze staan er wel, alleen zijn ze heel erg klein. Ik had me voorgesteld dat die bij plaatsing al iets groter waren. Maar als het goed gaat, dan groeien ze natuurlijk vanzelf. Dat is de enige kritische kanttekening.

Ik ben over het algemeen heel erg tevreden over uw bedrijf. Ik ben bij het maken van een keuze heel vriendelijk te woord gestaan, ik ben steeds keurig op de hoogte gehouden. En het hele traject is volgens planning verlopen. Ik dank u daarom vriendelijk voor de fijne samenwerking.

Domburg

reacties van klanten

“Het idee van mijn vader voor het gedenkteken…”

Met de familie hebben wij bij het graf van mijn moeder gestaan en het gedenkteken bewonderd. Het idee van mijn vader voor het gedenkteken is door u goed uitgewerkt en de resultaat is mooi. Mijn vader is trots dat het zo’n mooi gedenkteken is geworden. Bedankt hiervoor.

Huissen

reacties van klanten

“Wij zijn er heel erg tevreden over,…”

Gisterenavond zijn wij op de begraafplaats geweest, en hebben gezien hoe u het grafmonument hebt laten plaatsen. Wij zijn er heel erg tevreden over, het is geheel, conform afspraken, zoals we ons hadden voorgesteld.

Graag willen we uw firma hartelijk bedanken voor de zeer correcte wijze waarop wij behandeld zijn, en de mooie uitvoering van de afspraken. De behandeling was stijlvol en meelevend.

Ugchelen

reacties van klanten

“…en de aandacht die hiervoor is geweest.”

Vanmorgen is het gedenkteken geplaatst en wij zijn hier erg blij mee. Het resultaat is prachtig! Ik heb een aantal foto’s meegezonden.

Wij zijn erg blij met de manier waarop wij ‘zaken’ met elkaar hebben gedaan en de aandacht die hiervoor is geweest. Hartelijk dank hiervoor!

Woudenberg

reacties van klanten

“…danken voor jullie diensten en begrip!”

Ik ben zonet het gedenkteken gaan bezichtigen. Het is ongelofelijk mooi! Geen woorden voor!

Ik wil jullie hartelijk danken voor jullie diensten en begrip! Ik zou ook graag willen dat u de man super bedankt die ons geholpen heeft bij het ontwerp. ( zijn naam is mij ontglipt )

Nogmaals van harte bedankt voor jullie diensten! En super bedankt aan jullie gehele team! Ik hoor ook enkel positieve reacties van de mensen die het al hadden gezien. BEDANKT BEDANKT BEDANKT!

Avelgem (België)

reacties van klanten

“…door ons als zeer prettig ervaren.”

Dank voor jullie positieve bijdrage t.a.v. het meedenken en vormgeven hiervan. De contacten met jullie zijn door ons als zeer prettig ervaren.

Bunnik

reacties van klanten

“Bedankt voor alle hulp…”

Het was een heel intens en emotioneel moment, maar het gedenkteken is super mooi. Toen ik samen met Pascal arriveerde op de begraafplaats stonden reeds 2 mensen de gedenksteen te bewonderen.

Vanaf nu schittert Michel op zijn rustplaats, ook al schijnt de zon niet. Het klinkt misschien raar, maar ik ben er super fier op.

Bedankt voor alle hulp bij het kiezen van het denkteken en de opvolging ervan.

Schelle (België)

reacties van klanten

“Wij zijn er zeer van onder de indruk…”

Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter Isabella den Ouden is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdigig dit voor ons ook privé klinkt).

Beuningen

reacties van klanten

“…de grafsteen van mijn vader geplaatst.”

Vandaag is door jullie de grafsteen van mijn vader geplaatst. Via deze weg willen mijn moeder en ik laten weten dat, ondanks dat het confronterend is om te zien, we zeer “blij” zijn met het resultaat. Onze complimenten.

Arnhem

reacties van klanten

“Wij zijn uiterst tevreden…”

Wij zijn uiterst tevreden met het door u gemaakte en geplaatste gedenkteken voor onze dochter. We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen.

Op de dag van de plaatsing was het al schitterend. Maar de dag erna nog mooier in verband met de roestvorming van de dag en nacht regen ervoor. Wel anders, maar zeer zeker mooi, ook de kleur is anders (oker geel/bruin).

Wel even een opmerking. De voelsprieten van de vlinders zien er zeer kwetsbaar uit. Kunnen we bij u terecht als hier op den duur iets mee mocht gebeuren?

Ook tevreden zijn wij met de plaatser van het gedenkteken. Deze beste man, Marcel, nam telefonisch contact met mij op met de vraag of ik aanwezig wilde zijn bij de plaatsing. Hij is zeer correct, sympathiek en geduldig. Ik heb hem geassisteerd met de plaatsing. Dit betekende veel voor mij. Nogmaals hartelijk dank.

Eibergen

reacties van klanten

“Het is geworden zoals hij zelf gezegd had…”

Ik wil jullie allemaal HEEL HARTELIJK BEDANKEN, ook namens mijn kinderen. Voor het prachtige monument voor mijn man en de kinderen hun vader en kleinkinderen hun opa!

Het is geworden zoals hij zelf gezegd had hoe het moest zijn!

Vlissingen

reacties van klanten

“…en zeer content over de samenwerking met jullie.”

Namens mijn broer wil ik hartelijk dank voor de correcte plaatsing (en de fijne informatievoorziening) rondom de plaatsing van het grafmonument. We zijn erg tevreden met de uitvoering en zeer content over de samenwerking met jullie. Dank daarvoor.

Uddel

reacties van klanten

“…wat is het gedenkteken mooi geworden…”

Wauw wat is het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet.

Slagharen

reacties van klanten

“…volledig overeen met mijn verwachtingen.”

Mijn excuses voor mijn laattijdige reactie. Ben heden juist terug van een handelsreis in het buitenland en heb nog even de kans gehad om het graf te bezoeken.

Het ziet er heel goed uit en komt volledig overeen met mijn verwachtingen.

Lommel (België)

reacties van klanten

“…erg mooi geworden!”

Sorry voor de late reactie! Wij vinden het gedenkteken erg mooi geworden! Onze dank daarvoor!

Wezep (gemeente Oldebroek)

reacties van klanten

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!”

Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service, snel antwoord op vragen, al met al perfect !

Haarlemmerliede

reacties van klanten

“Dankbaar dat het zo mooi is geworden.”

Dankbaar dat het zo mooi is geworden.

Best

reacties van klanten

“…door jullie gemaakte grafmonument voor mijn geliefde Mirjam.”

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het door jullie gemaakte grafmonument voor mijn geliefde Mirjam. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uiteindelijke plaatsing is alles geheel naar wens verlopen.

Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden. Mijn complimenten voor jullie hele team. Dit verdient een dikke 10.

Beuningen

reacties van klanten

“…gedenkteken er mooi en kleurrijk uit!”

Gistermiddag zijn mijn beide dochters naar Rijswijk gekomen en met z’n drie hebben we het graf van mijn overleden vrouw bezocht. Wat ziet het glazen gedenkteken er mooi en kleurrijk uit! Opeens is het graf niet meer ‘anoniem’ maar herkenbaar en prachtig gesierd.

Ik denk ook dat het gedenkteken een aanwinst is voor de begraafplaats, ik ga er wekelijks met een goed gevoel naar toe.

Rijswijk

reacties van klanten

“…met veel zorg en professionaliteit is uitgevoerd.”

Vandaag hebben we het gedenkteken kunnen bekijken op het kerkhof in Genk. We zijn zeer tevreden over het werk dat met veel zorg en professionaliteit is uitgevoerd. Het voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

We danken heel oprecht alle mensen die hieraan meegewerkt hebben en ook alle vriendelijke dames die ons per mail of telefoon op de hoogte hielden van het project.

Genk (België)

reacties van klanten

“…eigenlijk zijn er geen woorden voor.”

Ik ben eergisteren even naar het gedenkteken gaan kijken en eigenlijk zijn er geen woorden voor. Het is gewoon prachtig, die diepgang in die foto, het is precies of moeder je aan het kijken is. Op de foto heeft ze haar ogen naar 1 kant gedraaid en het is precies dat ze zegt “maak je geen zorgen, ik lig hier goed”.

Ik wil iedereen van Den Hollandsche Gedenktekens van harte bedanken voor het uitstekende werk dat ze geleverd hebben en moesten jullie ooit referenties nodig hebben dan mogen jullie gerust dit werk gebruiken, het zou een eer zijn

Berchem (België)

reacties van klanten

“Iedereen is er goed te spreken…”

Het gedenkteken is goed bevallen. Iedereen is er goed te spreken over en vinden het mooi. Bedankt.

Papendrecht

reacties van klanten

“…zoals hij door “ONS” is ontworpen”

Op de bijlage vindt u een foto van de gedenkplaat zoals hij door “ONS” is ontworpen. En door jullie is gemaakt en geplaatst. Ik ben er zeer content mee. “Jammer” dat u op de achterkant van de zwarte balk geen stikker van uw bedrijf heeft gemaakt.

Ugchelen

reacties van klanten

“Henriet had iets voor ogen…”

Bij deze wil ik Jeroen de Nekker en zijn team een reactie geven op de gedenksteen van mijn vrouw. Toen wij, ik en mijn vrouw, bij jullie waren gekomen voor een ontwerp werden wij hartelijk ontvangen, ondanks dat je weet dat dit het laatste is waar je aan wilt denken, Henriet had iets voor ogen wat ze dan als het zo ver was graag wou en dat is ook gebeurt.

Het eindresultaat is geweldig mooi. Goede adviezen, mee denken en waar jullie konden helpen hebben jullie gedaan.

Ik raad dan ook mensen aan om naar jullie te gaan. Alle complimenten zijn voor jullie.

Oldenzaal

reacties van klanten

“…wat we precies wilde en paste bij ons.”

Beste Karsten, We hebben elkaar van de week al aan de telefoon gehad maar ook nog even via de mail onze dank voor de manier waarop het gedenkteken tot stand is gekomen.

We waren niet makkelijk en hadden diverse afspraken en ontwerpen nodig om er achter te komen wat we precies wilde en paste bij ons. Het is uiteindelijk een strakke basis geworden met materialen die steeds meer een geheel met de natuur zullen worden. Met daarbij een foto die zal blijven schitteren.

De bodembedekking van steentjes geeft ons de mogelijkheid om het zo te laten maar ook om nog een een plantjes ertussen te zetten, zoals we hadden in de afgelopen periode. Bedankt voor de samenwerking.

Ugchelen

reacties van klanten

“…het moest een strakke, moderne grafsteen worden.”

Toen we in juli met elkaar naar Elst gingen om te praten over een gedenksteen voor op het graf van mijn vrouw en onze moeder hadden we veel ideeën. Over 1 ding waren we het eens: het moest een strakke, moderne grafsteen worden. Maar hoe breng je zoveel ideeën bij elkaar en combineer je de diverse materialen graniet, glas en RVS?

Doordat we vóór de afspraak al foto’s uit het fotoboek van Den Hollandsche hadden verzameld wist de heer Jeroen de Nekker al precies welke kant we op wilden. Een mooie gezoete zwart granieten steen met daarvoor een glasplaat met een gestileerde Gerbera. Maar hoe combineer je dit dan nog met RVS.

Van de oplossing van Jeroen de Nekker waren we allemaal gelijk onder de indruk. De tekst op de steen zou worden uitgevoerd met ingelegde RVS letters. Om te zien hoe dat er uit zou komen te zien mochten we een kijkje nemen in de werkplaats van Den Hollandsche.

We hebben, vanwege een kleine vertraging in de aanlevering van de materialen, even moeten wachten op de plaatsing. Maar we zijn echt ongelooflijk blij met het definitieve resultaat.

De rand en de lettersteen zijn uitgevoerd in het zelfde soort graniet maar door de twee verschillende bewerkingen geheel anders van kleur en structuur. De witte Gerbera en de gedichtregels op de glasplaat steken prachtig af tegen de lettersteen. En de tekst op de lettersteen uitgevoerd in RVS ziet er zo mooi strak uit.

We willen graag de medewerkers van Den Hollandsche bedanken voor de inzet en de uitvoering van dit mooie gedenkteken.

Almere

reacties van klanten

“Op tekening was het al mooi,…”

Hierbij willen mijn kinderen en ik u bedanken voor het vervaardigen en het plaatsen van het grafmonument. Op tekening was het al mooi, maar nu het er ligt in het echt is het vele male mooier geworden.

Het is geworden zoals wij het in gedachten hadden. Het is prachtig geworden. Bedankt voor de super goede service.

Ugchelen

reacties van klanten

“…het prachtige denkteken voor onze dochter.”

Heel graag wil ik jullie bedanken voor de perfecte service en het prachtige denkteken voor onze dochter. Fijn dat zij eindelijk zo’n mooi plaatsje heeft gekregen, mede dankzij jullie!!

Cothen

reacties van klanten

“Dit is bijzonder, uniek en zo eigentijds,…”

Onze dank! Dit is beter, mooier dan wij verwacht hadden. We zijn ons er zeer bewust van, dat we zeer hoge verwachtingen hadden, dat we niet snel ergens genoegen mee namen, dat we mensen soms tot wanhoop gedreven hebben, dat we irritatiegrenzen hebben bereikt, dat we met elkaar engelengeduld moesten hebben……maar als je dan tot zo’n resultaat komt samen……..dat is werk op hoger niveau, dat is sprakeloos, kippenvel, lachen van oprecht blij kunnen zijn en tranen in de ogen hebben.

Het enige wat er niet mooi aan is, dat ons kind daar begraven ligt. Onze dank is zoveel groter dan ik ooit in woorden zou kunnen vertalen! Dank jullie wel……voor volhouden, volharden en doorzetten! Dank jullie wel……. Dit is bijzonder, uniek en zo eigentijds, zo passend bij Ronald en ons als directe familie. Dank jullie wel ?!

Leeuwarden

reacties van klanten

“…voor ons een speciaal plaatsje gekregen…”

Wij willen u danken voor het plaatsen van het gedenkteken van onze dochter en zus. Door het plaatsen van dit ‘mooie’ gedenkteken heeft ze voor ons een speciaal plaatsje gekregen op de begraafplaats in Bruinisse.

We willen u nogmaals hartelijk danken voor de uitgebreide begeleiding tijden het ontwerp en verdere traject bij het tot stand komen van het gedenkteken. We hebben tot nu toe reeds vele positieve reacties gehad van het bijzondere gedenkteken.

Bruinisse

reacties van klanten

“…is zij op deze manier toch nog bij ons.”

Wij zijn nogmaals heel tevreden met de mooie gedenksteen van Marlou. Ondanks het grote gemis is zij op deze manier toch nog bij ons. Heel veel positieve reacties van familie, vrienden, kennissen en (on)bekenden gekregen.

Pey – Echt

reacties van klanten

“…bedanken voor de medewerking met het tot stand komen van het ontwerp.”

Nou hij is inmiddels geplaatst en langs deze weg willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over het eindresultaat. We willen dan ook iedereen bedanken voor de medewerking met het tot stand komen van het ontwerp.

Sliedrecht

reacties van klanten

“Het gedenkteken is natuurlijk, eenvoudig, stoer en sprekend.”

Het gedenkteken is geworden zoals we graag wilden. Voor ons bevat het cortenstaal het levensverhaal van Niels. Het prachtige glas met tekst is de omslag van het boek, het vertelt waar het verhaal over gaat. Elke bezoeker heeft zijn eigen vertelling.

Het gedenkteken is natuurlijk, eenvoudig, stoer en sprekend. Het past bij onze zoon en dat is voor ons belangrijk. Wij zijn dus heel erg blij met dit mooie ontwerp!

Leens

reacties van klanten

“…het is mooi geworden.”

Wij zijn vanavond wezen kijken en heel tevreden, het is mooi geworden.

Nijmegen

reacties van klanten

“…zijn zeer tevreden met het resultaat!”

We zijn wezen kijken bij de gedenksteen en zijn zeer tevreden met het resultaat! Het is precies geworden wat we voor ogen hadden.

IJsselstein

reacties van klanten

“Heel hartelijk bedankt voor de prachtige plek…”

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige plek die wij nu hebben voor onze dochter. Het is verbazingwekkend dat het eindresultaat zo goed lijkt op het computer ontwerp. Het is o.a. door de levendigheid van de bewegende planten en het glimmende in de steen door het licht zelfs nog wat mooier geworden dan gehoopt.

Onze bestaande steen past er heel goed bij en daar zijn we heel blij mee. Fijn dat jullie zo goed hebben geluisterd naar onze diverse wensen en daar een geheel van hebben weten te maken..

Kleine dingen zoals de potgrond en het kaarsje voor in het lantaarntje maken de service compleet. Ik ben ook heel blij dat het af is voor 12 september, wanneer het een jaar geleden is voor ons dat we onze dochter verloren. Het is fijn dat dit grafmonument een lichtpuntje is in een moeilijke tijd.

Loon op Zand

reacties van klanten

“…speciaal bedanken voor de mooie grafsteen…”

Ik wou jullie toch nog eens speciaal bedanken voor de mooie grafsteen, hij is prachtig, ik krijg elke dag heel positieve reacties van mensen dat ze dit nog nooit gezien hebben, zo mooi, zo speciaal. Bedankt om ons zo goed te verzorgen.

Kortenberg (België)

reacties van klanten

“Mijn complimenten voor mama der steen”

Mijn complimenten voor mama der steen. Wat zijn wij er blij mee hij is super mooi geworden beter had ik het niet kunnen wensen. Hartelijk dank hiervoor.

Beuningen

reacties van klanten

“…in het bijzonder dat ik mijn eigen idee mocht uitwerken…”

Afgelopen zondag heb ik het grafmonument bezocht dat jullie hebben geplaatst. In een woord: fantastisch! Het is echt helemaal naar mijn zin geworden, gewoon perfect! Dit is wat ik in mijn hoofd had en ik werd er bijzonder door geraakt.

Ik wil jullie bedanken voor het meedenken in creativiteit en in het bijzonder dat ik mijn eigen idee mocht uitwerken, en jullie daar fantastisch in hebben meebewogen. Petje af! Het beeldje is ook echt prachtig geworden, waarvoor mijn dank!

Winterswijk

reacties van klanten

“…precies geworden zoals wij hadden gedacht…”

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Het is precies geworden zoals wij hadden gedacht en gehoopt. Hartelijk dank.

Herveld

reacties van klanten

“…waar we ondanks alle verdriet een goed gevoel bij hebben.”

Heel veel dank voor het plaatsen van het graf monument. Het is nog mooier geworden dan we al hadden gedacht. Het is nu helemaal af en zijn plek, waar we ondanks alle verdriet een goed gevoel bij hebben.

Ik wil u ook namens mijn kinderen bedanken voor alle buitengewoon goede lieve en professionele begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling.

Het enige wat niet helemaal goed ging was het telefoontje dat de werkzaamheden afgerond waren , dus tegen de avond was er onrust bij mij. Toen ik ging kijken op het kerkhof bleek alles al prachtig verzorgd er bij te liggen. Het was gelijk helemaal goed!

Tholen

reacties van klanten

“De combinatie van het glas en de gezoete zerk is zeer geslaagd.”

We zijn unaniem in ons oordeel. Het is veel mooier dan we ons aan de hand van de computeranimatie hebben kunnen voorstellen. De narcissen en tekst op het gezandstraalde antracietkleurige glas komen mooi naar voren.

De tekst in het loodglas is duidelijk leesbaar. De combinatie van het glas en de gezoete zerk is zeer geslaagd. Ook vrienden, die ik foto’s van het gedenkteken heb laten zien, vinden het een mooi en chic monument.

De contacten met en de informatie over de voortgang van Den Hollandsche Gedenktekens heb ik als zeer plezierig ervaren.

Soest

reacties van klanten

“Heel erg bedankt voor de moeite en de inspanning…”

Ten eerste, heel erg bedankt voor alles!!! Mijn dank gaat naar u en uw hele team!!! Heel erg bedankt voor de moeite en de inspanning die jullie hebben geleverd om dit te realiseren. Het is prachtig geworden!! In hoeverre een graf mooi kan zijn!! Nogmaals, heel erg bedankt voor alles!!!

Rotterdam

reacties van klanten

“Wij zijn super blij met het resultaat”

Wauw, het is echt prachtig geworden! Wij zijn super blij met het resultaat en genieten er enorm van!

Ouderkerk aan de Amstel

reacties van klanten

“…precies zoals we het bedacht hadden.”

We hebben het grafmonument van onze dochter bekeken, het ziet er mooi uit. Het is precies zoals we het bedacht hadden.

Lelystad

reacties van klanten

“…voor de mooie ontwerpen voor mijn vader en zus”

Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de mooie ontwerpen voor mijn vader en zus. Wij hebben twee dierbaren binnen 8 weken verloren , mede dankzij jullie mooie en professionele kunde, hebben wij iets moois kunnen maken op de laatste rustplaats van mijn vader en zus ,en ik ben blij dat ze bijna naast elkaar liggen.

Wij gaan elke week langs en vooral voor mijn moeder is het belangrijk dat me zus ,haar dochter ook een mooie gedenksteen zou krijgen. En dat is zeker gelukt!! Nogmaals hartelijk bedankt voor heel het team van Den Hollandsche.

Krimpen aan den IJssel

reacties van klanten

“…zeer tevreden zijn over de levering…”

Hierbij willen wij u laten weten, dat we zeer tevreden zijn over de levering van het gedenkteken en dat de plaatsing daarvan.

‘s-Gravendeel

reacties van klanten

“…volgens mijn broers en zussen ziet het er schitterend uit.”

Ik heb zelf het geplaatste monument nog niet gezien maar volgens mijn broers en zussen ziet het er schitterend uit. Complimenten,

Kerkdriel

reacties van klanten

“Het ziet er heel waardig uit.”

Het gedenkteken is fantastisch geworden. Het ziet er heel waardig uit. Dank u wel! Bedankt voor de goede service.

Almere

reacties van klanten

“…heel erg tevreden met het resultaat…”

We zijn heel erg tevreden met het resultaat, onze complimenten voor jullie gehele team!

Kilder

reacties van klanten

“…wij zijn er heel blij mee”

Het gedenkteken voor Joris is inmiddels geplaatst en wij zijn er heel blij mee. Ondanks de regenbui die het al heeft moeten doorstaan ziet het er toch mooi uit. Het is wel lastig om het nog even niet schoon te mogen maken maar het is niet anders en we zullen ons aan de adviezen houden.

Ugchelen

reacties van klanten

“…dank voor de zeer fijne samenwerking en de medewerking…”

Ik ben deze avond gaan kijken naar de foto en ik wil jullie van harte danken. Het is top. Mijn papa kijkt nu naar ons ipv naar ons voeten. Ik had er een goed gevoel bij en nu kan ik zeggen, dat is het, het is af.

Hartelijk dank voor de zeer fijne samenwerking en de medewerking om het op en top af te maken. Dikke proficiat voor het ganse team.

Melle-Centrum (België)

reacties van klanten

“…echt zoals we het hadden uitgezocht”

Ik moet zeggen dat het ’t wachten waard is geweest. Wat is het mooi geworden echt zoals we het hadden uitgezocht. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Zeist

reacties van klanten

“…van mijn vrouw geplaatst in Ommen”

Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn vrouw geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst!

Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

Ommen

reacties van klanten

“Ik denk dat we er gezamenlijk in geslaagd zijn…”

Ik heb het gedenkteken voor Marieke inmiddels een aantal malen bezocht. Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van het één en ander.

Ik denk dat we er gezamenlijk in geslaagd zijn een heel persoonlijk gedenkteken te maken met een mooie boodschap van de bezoeker naar Marieke en van Marieke naar de bezoeker. Vriendelijk dank voor jullie inspanningen.

Huizen

reacties van klanten

“…heel blij ben met Erik zijn steen…”

Aan de collega’s van Den Hollandsche Gedenktekens die met Erik zijn gedenkteken bezig zijn geweest. Hele lange aanhef, maar ik wil even kwijt dat ik heel blij ben met Erik zijn steen, glas en tekst voor zover je over blij zijn kan spreken.

Heel stoer en echt Erikwaardig. Dank jullie wel, vooral Marco (enige die ik ook echt gezien heb en die mij gelijk een goed gevoel gaf).

Amsterdam

reacties van klanten

“…ook hoe jullie ons geholpen hebben.”

Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben.

Ommen

reacties van klanten

“…het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen.”

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet.

Het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Houten

reacties van klanten

“…het resultaat is prachtig geworden!”

Bij Den Hollandse gedenktekens werd alle tijd genomen om het het graf vorm te geven. Vanuit een idee vond de vormgeving en invulling plaats, waarbij diverse suggesties gedaan werden, maar niets opgedrongen werd.

De communicatie, zowel op het bedrijf als per mail, verliep uiterst prettig, waarbij steeds duidelijke afspraken gemaakt werden. Plaatsing vond nog eerder plaats dan ingeschat (netjes aangekondigd) en het resultaat is prachtig geworden!

Arnhem

reacties van klanten

“…dit ontwerp hebben kunnen realiseren.”

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel. Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken.

Veel mooie reacties gehad van vrienden en kennissen over het gedenkteken. Inmiddels al een jaar geleden dat ze stierf. Het blijft nog erg onwerkelijk. Op deze manier hebben we haar een mooie plek gegeven om te gedenken.

‘s-Gravenhage

reacties van klanten

“…zeer tevreden ben over het resultaat…”

Bij deze wil ik aangeven dat ik zeer tevreden ben over het resultaat van het gedenkteken. Hartelijk bedankt!

Gorinchem

reacties van klanten

“…compliment maken met het ontwerp en de uitvoering ervan.”

Vandaag zijn we – helaas in de stromende regen – gaan kijken bij het graf van onze dochter. Natuurlijk is het heel confronterend om bij haar foto en naam te staan, dat is even flink slikken. Maar het gedenkteken is heel mooi geworden, precies zoals wij het ons hadden voorgesteld.

Wij willen jullie graag een compliment maken met het ontwerp en de uitvoering ervan. Het ziet er echt heel mooi uit. Dank je wel voor jullie inzet!

Oisterwijk

reacties van klanten

“…naar onze wensen werd geluisterd en ook werd mee gedacht…”

Dinsdag 23 februari is het grafmonument van ons dochtertje Trien geplaatst. Zo mooi! Net zoals we hadden gewild met veel kleur, lief en kinderlijk.

Wij hebben al heel veel goede reacties gekregen. Iemand zei ons dat de glasparels net doopsuiker zijn! Het is 12 jaar geleden dat ons dochtertje is gestorven en zijn blij dat we de tijd hebben genomen om haar een monument te geven waar wij ons echt goed bij voelen.

Ook een woord van dank aan de mensen die het monument hebben geplaatst. Alles is heel netjes gedaan! Een woord van dank ook aan de manier hoe we werden ontvangen en hoe er naar onze wensen werd geluisterd en ook werd mee gedacht om tot zo een mooi eindresultaat te komen. Dank jullie wel!!

Gullegem (België)

reacties van klanten

“…hartelijk bedanken voor het ontwerpen en plaatsen…”

Bij deze willen wij jullie hartelijk bedanken voor het ontwerpen en plaatsen van een prachtig monumentje voor onze dochter. Wij krijgen veel lovende reacties. En zijn er zeer trots op. Ook bedanken wij jullie voor de uitstekende service.

Erica

reacties van klanten

“…een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed”

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega’s dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Santpoort-Noord

reacties van klanten

“…mooie plek om steeds naartoe te gaan”

Ik ben `s middags, na de plaatsing, direct gaan kijken. Het is geheel naar wens, stijlvol en heel mooi. Het is een mooie plek om steeds naartoe te gaan.

Rijswijk

reacties van klanten

“echt geworden zoals ons in de schets is voorgesteld…”

Ik wil u bedanken voor het verzorgen van het gedenkteken op het graf van mijn moeder. Het is echt geworden zoals ons in de schets is voorgesteld en later is verwerkt in een digitale voorstelling.

Schiedam

reacties van klanten

“Bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding…”

Het gedenkteken is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. Erg mooi is het geworden en wij zijn dan ook zeer tevreden.

Bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding in dit proces en ook een bedankje naar Jeroen de Nekker voor alle tips en adviezen om het gedenkteken zo te maken.

Veghel

reacties van klanten

“Het is nu een mooie plek om te bezoeken…”

We willen u laten weten dat het grafmonument dat geplaatst is voor onze dochter prachtig is. Precies zoals gehoopt en ontworpen. Het is nu een mooie plek om te bezoeken en onze dochter te gedenken. Ook de reacties van onze naasten zijn heel lovend. Kortom, alle lof voor jullie. Nogmaals dank!!

Oldenzaal

reacties van klanten

“…kleuren, vorm, afbeeldingen op het glas: erg mooi!”

Ik wil even, ook namens mijn man, laten weten dat we het graf zo heel mooi vinden! Donderdag is het geplaatst, en de kleuren, vorm, afbeeldingen op het glas: erg mooi! Een gedenkteken die recht doet aan onze dochter en aan ons…

Arnhem

reacties van klanten

“Hartelijk dank voor het meedenken en informeren…”

Vorige week donderdag (21 januari) is het gedenkteken geplaatst op het graf van mijn zus. Bij deze wil ik doorgeven, dat wij hier heel tevreden over zijn.

Het ziet er mooi uit; precies uitgevoerd zoals afgesproken. Het is een prachtig geheel geworden.

Fijn dat jullie alvast een paar plantjes, die we voor de werkzaamheden van het graf hadden gehaald en onder de haag hadden gelegd, in de gaatjes wilden zetten. Zo zag het er al een beetje aangekleed uit. Hartelijk dank voor het meedenken en informeren tijdens het hele proces.

Baarn

reacties van klanten

“…onlangs geplaatst heeft, prachtig vindt…”

Hierbij wil ik u laten weten dat we heel tevreden zijn over het gedenkteken op het graf van onze vader. Het is heel mooi geworden. Hartelijk dank hiervoor!

Reuver

reacties van klanten

“…onlangs geplaatst heeft, prachtig vindt…”

Ik wil u laten weten dat ik het monument dat u onlangs geplaatst heeft, prachtig vindt.

Hilversum

reacties van klanten

“We wilden als gezin nog graag iets bijzonders…”

Namens mijzelf en mijn kinderen, onze oprechte dank voor de correcte levering cq uitvoering van het gedenkteken van mijn vrouw. Van diverse mensen al de complimenten ontvangen over de mooie uitvoering en ontwerp.

We wilden als gezin nog graag iets bijzonders voor Vera doen dit had ze wel verdiend, U heeft daar invulling aangegeven, nogmaals onze dank hiervoor.

Wissenkerke

reacties van klanten

“…heel dankbaar voor al jullie werk en de nette afhandeling…”

Zaterdag zijn we even gaan kijken hoe het grafmonument nu is. We waren zeer blij verrast dat de vlinder ook al vervangen is.

Het ziet er nu helemaal mooi uit en we zijn jullie heel dankbaar voor al jullie werk en de nette afhandeling van de problemen.

Dordrecht

reacties van klanten

“…goede medewerking bij het zoeken naar een mooie grafsteen…”

We willen u nog bedanken, voor uw goede medewerking bij het zoeken naar een mooie grafsteen voor onze zoon/broertje. We hebben uw hulp als zeer prettig ervaren. Zijn ” huisje” ziet er erg mooi uit. We wensen u en uw collega’s het beste voor dit jaar. Wens u een fijne werkdag toe.

Vught

reacties van klanten

“Das entspricht unseren Erwartungen.”

Wir sind mit dem Grab von Marike sehr zufrieden. Das entspricht unseren Erwartungen. Vielen Dank.

Haren (Ems) Duitsland

reacties van klanten

“…wij hadden er meteen een goed gevoel over.”

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor het plaatsen van het gedenkteken op het graf van onze overleden zoon. Het is echt heel mooi geworden, wij zijn erg blij, dat we voor een foto hebben gekozen. U hebt het prachtig ontworpen. Ook onze andere twee kinderen vinden het erg mooi geworden.

Ik wil Jeroen ook nog bedanken voor uw vriendelijke, gemoedelijke en geruststellende benadering bij ons bezoek aan u; wij hadden er meteen een goed gevoel over. Dank u wel.

Leeuwarden

reacties van klanten

“…,het is prachtig in al zijn eenvoud.”

Mijn zus is eerst gaan kijken en heeft me onmiddellijk nadien gebeld. Zij vind het heel heel mooi. Ik ben ook gaan kijken, het is prachtig in al zijn eenvoud. Ik durf er bijna niets meer bijzetten. Het zou storend zijn. Dankjewel.

Ninove (België)

reacties van klanten

“….dank voor uw meedenken en zorgvuldigheid.”

Inmiddels is verleden week het monument voor mijn vader geplaatst. Namens mijn moeder wil ik u en uw collega’s laten weten dat het is geworden zoals we in gedachten hadden. De symboliek van de zee, waar mijn vader zijn hart lag en de liefdevolle verbintenis met mijn moeder en ons komen zo mooi samen. Hartelijk dank voor uw meedenken en zorgvuldigheid.

Sint-Maartensdijk

reacties van klanten

“….ik vind het prachtig.”

Het gedenkteken voor is geplaatst en ik vind het prachtig. Hiervoor nogmaals mijn dank voor de aandacht die er was om het geheel samen te stellen.

Alphen aan den Rijn

reacties van klanten

“….hartelijk danken voor de keurige afhandeling.”

Nadat vorige week dinsdag 27 oktober het urnmonument voor mijn vrouw is geplaatst, wil ik U en Uw medewerkers hartelijk danken voor de keurige afhandeling.

Kaatsheuvel

reacties van klanten

“Dankzij jullie inzet en geduldig overleg met ons,…”

Het gedenk monument is nu bijna een week geleden geplaatst. Dankzij jullie inzet en geduldig overleg met ons, is het geheel naar onze verwachting geworden, zelfs nog meer dan dat.

Het monument is echt heel erg mooi. Wij zijn er stil van. Dit is wat we nog voor onze mooie dochter moesten doen! Bedankt aan jullie en je team van Hollandsche gedenktekens.

‘s-Heerenhoek

reacties van klanten

“…zijn er zeer tevreden over.”

We hebben de grafsteen bekeken en zijn er zeer tevreden over.

Breda

reacties van klanten

“…dat we erg blij zijn met de mooie gedenkteken.”

Wij willen u laten weten dat we erg blij zijn met de mooie gedenkteken. Het ontwerp is perfect, ook hoe het geplaatst en afgewerkt is perfect. Wilt u dat doorgeven aan degene die dit gedaan hebben.

Wilnis

reacties van klanten

“…allen bedanken voor het mooie monumentje…”

Wij willen jullie allen bedanken voor het mooie monumentje wat door jullie bedrijf geplaatst is. Wij zijn altijd professioneel geholpen en zijn blij dat het monument gereed is voor zijn sterfdag.

Erp

reacties van klanten

“Ik had specifieke ideeën…”

Op 28 mei jl. heb ik met de hulp van uw medewerkers in uw showroom een gedenksteen ontworpen voor mijn overleden partner. Ik had specifieke ideeën hoe het er uit moest gaan zien.

Op 16 september jl. werd de steen geplaatst. Ik kan u alleen maar zeggen, dat ik heel erg tevreden ben over het eindresultaat en de kwaliteit van de glasplaat. Daarom mijn hartelijke dank voor het meedenken en het afleveren van deze topkwaliteit steen.

Utrecht

reacties van klanten

“…heel fijn om naar zo’n mooi graf te gaan,…”

Het is een pronkjuweel op ons kerkhof. Heel transparant. Nog nooit zoiets gezien. In één woord, prachtig!!!

Wat mijzelf aangaat, het is precies zoals ik het in gedachten had, het lijkt alsof het licht geeft!!!!

Voor mij is het heel fijn om naar zo’n mooi graf te gaan, het geeft mij troost. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking!!!!

Heteren

reacties van klanten

“Het zal een steun zijn het graf te bezoeken.”

Excuus voor het late bericht, maar ik wou toch nog laten weten dat we het grafmonument heel mooi vonden! Het is keurig afgewerkt, en het mag gezien worden. Het zal een steun zijn het graf te bezoeken.

Dank u om ook het voorlopige houten kruis bewaard te hebben, ik heb het enige tijd terug al opgehaald. Welbedankt voor de vlotte afhandeling.

Stekene (België)

reacties van klanten

“Een supermooie steen voor een supermooi mens!”

Het heeft even geduurd maar het resultaat is helemaal naar wens! Exact zoals het is uitgetekend en zoals wij in onze gedachten hadden.

Een supermooie steen voor een supermooi mens! Dit heeft hij meer dan verdiend. Hartelijk dank voor het meedenken en de goede (na)zorg.

Huissen

reacties van klanten

“…het gedenkteken tot onze volle tevredenheid is geplaatst.”

Afgelopen donderdag is het gedenkteken op het graf van mijn man geplaatst.

Ik en de kinderen willen u laten weten dat het gedenkteken tot onze volle tevredenheid is geplaatst. Wij zijn hier heel erg blij mee.

Rhenen

reacties van klanten

“…ontzettend tevreden zijn naar hoe het geworden is.”

Afgelopen dinsdag is het monument van onze mooi dochter geplaatst. Graag willen wij jullie laten weten dat we ontzettend tevreden zijn naar hoe het geworden is.

Mooier dan we hadden durven hopen, heeft ons kind een heel “mooi” plekje. Ook gaat onze waardering uit naar de twee vakmannen die het monument geplaatst hebben, heel zorgvuldig en heel netjes hebben ze dit gedaan, bedankt mannen.

Ook Karsten bedankt voor het maken van de foto collage, de foto,s komen prachtig tot hun recht. Wim bedankt voor het op papier zetten van wat wij in ons hoofd hadden, in het echt is het nog mooier dan dat de tekening al deed vermoeden.

Verder de makers de tussenpersonen en iedereen die wij vergeten hartelijk dank! De reacties zijn overweldigend, en wij kunnen iedereen jullie bedrijf aanraden, wat we ook zeker doen. Hierbij voeg ik nog wat foto,s zodat jullie zien hoe het eindresultaat eruit ziet.

De houders voor de vazen zijn voorzien van een kleiner vaasje waardoor de houders nu functioneren als vazen, wat het totaal nog mooier maakt.

Leusden

reacties van klanten

“…erg tevreden hoe het is opgelost…”

Ik ben erg tevreden hoe het is opgelost en hoe het proces is verlopen. Complimenten aan alle mensen die eraan hebben gewerkt.

Vianen

reacties van klanten

“…dank voor je toewijding, empathie, en de mooie, creatieve wijze…”

Nog eens een keertje duizendmaal dank voor je toewijding, empathie, en de mooie, creatieve wijze waarop je onze echtgenoot/papa het juiste plaatsje gaf bij ons vijvertje.

We zijn 100% tevreden en je maakte onze dag ipv triest, heel mooi en sereen.

We gaan je overal aanbevelen (en Wim ook natuurlijk) Heel veel hartelijke groeten en hopelijk tot nog eens bij een vrolijker gelegenheid.

Elst

reacties van klanten

“Bedankt voor de goede zorgen…”

Graag wil ik nog laten weten, dat ik het gedenkteken voor mijn man , samen met mijn kinderen, erg mooi vind. Echt prachtig! Fijn dat ‘het beeld’ heel is gebleven en er mooi op staat.

Bedankt voor de goede zorgen van uw kant.

Oosterhout

reacties van klanten

“…allemaal bedanken voor het prachtige gedenkteken…”

Bij deze willen wij jullie allemaal bedanken voor het prachtige gedenkteken voor . Wij zijn zeer tevreden over het monument en over de goede service die jullie ons hebben geboden.

Monster

reacties van klanten

“Bedankt voor de geleverde diensten en service.”

We zijn heel tevreden over het resultaat. Het is bijna niet merkbaar dat er iets gewijzigd is. Het steentje werd ook proper achtergelaten en opgekuist.

Bedankt voor de geleverde diensten en service.

As (België)

reacties van klanten

“…bedankt ook aan de mensen die voor de keurige uitvoering en afwerking…”

Het is al weer een poos geleden dat ik contact met je heb gehad over de grafsteen voor onze vader. De steen is half juni geplaatst, en we zijn er zo heel erg blij mee! Het klopt helemaal!

Mijn moeder is er ook heel gelukkig mee, zeker nu de plantjes en het gras er ook in staan. Papa zou het zelf ontworpen kunnen hebben, heeft ze al vaak gezegd. Ze is er trots op en laat de foto’s graag aan andere mensen zien.

Namens ons allemaal wil ik je bedanken voor je geduld en voor de fantastische manier waarop je naar ons geluisterd hebt (want het was best heel veel tekst van ons allemaal die eerste ochtend), en met ons hebt meegedacht toen ‘de gleuf’ een onoverkomelijk probleem leek. En bedankt ook aan de mensen die voor de keurige uitvoering en afwerking hebben gezorgd.

Ik wens jullie succes met jullie bedrijf: wij hebben ons thuis gevoeld.

Sassenheim

reacties van klanten

“…zeggen dat het echt heel mooi is geworden en…”

Ik wil nog even zeggen dat het echt heel mooi is geworden en dat ik super tevreden ben.

Erg bedankt, het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht!

Abbenes

reacties van klanten

“Wij zijn zeer tevreden.”

Wij willen U en uw medewerkers bedanken voor het plaatsen van het gedenkteken van onze moeder mevr. .

Wij zijn zeer tevreden.

Dordrecht

reacties van klanten

“Mijn complimenten voor alles…”

Vandaag is de gedenksteen voor mijn lieve vrouw in Amerongen geplaatst. Het resultaat is geworden zoals we dat verwachtten.

Mijn complimenten voor alles ivm voorbereiding en de afwerking van het geheel. Ook mijn kinderen zijn ervan onder de indruk. U krijgt van mij de eer die u toekomt!!!

Amerongen

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Monument is prachtig…”

Monument is prachtig en voldoet aan de verwachtingen.

Maarssen

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Het kan niet beter…”

We zijn erg tevreden over de plaatsing van het monument. Het ziet er erg mooi uit.

Ook de persoonlijke benadering zijn een compliment waard. Het kan niet beter.

Zeist

reacties van klanten

“…onze waardering uitspreken voor het ontwerp en de voltooiing…”

Met deze willen wij onze waardering uitspreken voor het ontwerp en de voltooiing van het grafmonument van onze zoon .

De plaatsing van de urn en de afwerking van het monument is goed verlopen.

Uw beide medewerkers toonden zich zeer bekwaam en hebben ons op een eerbiedige wijze begeleid bij deze laatste droeve plechtigheid op het kerkhof in Hillegom.

Hillegom

reacties van klanten glazen gedenktekens

“We hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken…”

We willen jullie laten weten dat we heel blij zijn met het grafmonument voor .

We hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken en we zijn heel dankbaar voor de manier waarop Marco ons daarbij begeleid heeft.

Ook de wijze waarop het monument is gerealiseerd is heel mooi. Uit alles spreekt zorg en respect. En dat doet ons goed.

Nieuw-Beijerland

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…erg mooi en netjes…”

Het monument is erg mooi en netjes afgewerkt. Bedankt.

Leerdam

reacties van klanten

“Bedankt voor het mooie ontwerp…”

Inmiddels een maand later maar wij zijn erg tevreden over het monument. We vinden het echt prachtig.

Bedankt voor het mooie ontwerp en de goede afhandeling.

Zwolle

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Het moest iets speciaals zijn en dat is het echt geworden…”

We zijn zeer fijn geholpen. Op de eerste gesprek was er alle tijd voor ons. De tekening werd mooi geschetst en alles werd goed overlegd. Toen was het wachten op het digitaal voorstel. Deze was al erg mooi gemaakt. Met wat kleine aanpassingen was het precies wat wij bedoelde.

En toen wachten op de plaatsing er van. We konden eigenlijk niet wachten wilde hem liever gisteren geplaatst hebben dan vandaag. Maar het was echt het wachten waard.

Het is echt geworden zoals we graag wilde. Het moest iets speciaals zijn en dat is het echt geworden. We hadden echt het WAUW effect toen we het zagen.

Bij deze willen we Jullie hartelijk danken voor het maken en het plaatsen van dit mooie gedenkteken.

Lopik

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…bedanken voor de reparatie aan het grafmonument…”

Met dit mailtje wil ik u van harte bedanken voor de reparatie aan het grafmonument van mijn man. Het geheel is weer in tact en staat er prachtig bij.

Alphen aan den Rijn

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…Zijn tevreden met het resultaat!”

Zijn tevreden met het resultaat! Met vriendelijke groet en dank.

Gent (België)

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…anders doet dan gewoon. Deze vind ik mooi…”

Het gedenkteken is bewonderd, dank u. Mijn kleindochter van 8 heeft aangegeven: “Ik ben blij dat ik bij een familie hoor die een gedenkteken anders doet dan gewoon. Deze vind ik mooi.”

Dronten

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Het is heel erg mooi geworden…”

Vandaag naar de noorder geweest. Het is heel erg mooi geworden. En de steentjes bij mijn zwager maakte het graf weer wat netter.

Toevallig kwamen we daar mensen tegen die ook een steen bij jou hebben besteld. Grappig.

Amsterdam

reacties van klanten glazen gedenktekens

“We zijn zeer blij met de nieuwe glasplaat…”

Afgelopen maandag is de urn van in het grafje bijgezet en is de nieuwe glasplaat geplaatst.

Wij willen u hartelijk bedanken voor de prima service. We zijn zeer blij met de nieuwe glasplaat, het is een prachtig monumentje voor onze ouders/schoonouders geworden.

Giesbeek

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…precies zoals wij het in gedachten hadden.”

Gisteren op 4-12-2014 is door uw firma op de begraafplaats in Dinxperlo het gedenkteken geplaatst op het graf van onze dochter .

Het is heel erg mooi geworden en we zijn er zeer tevreden over het is echt een sprekend hart, precies zoals wij het in gedachten hadden.

Onze dank gaat uit naar alle medewerkers van denhollandsche die hier aan hebben meegewerkt om dit voor ons te realiseren.

Dinxperlo

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…vele vrienden en familie delen dezelfde mening.”

Bedankt voor de werkzaamheden die verleden week uitgevoerd zijn aan de gedenksteen. Deze staat nu pas.

Het totale resultaat is mooie gedenksteen en vele vrienden en familie delen dezelfde mening. Het is ook een eerbetoon aan onze verongelukte dochter. Helaas het had niet moeten zijn.

Nogmaals dank en vriendelijke groeten.

Meerdonk (België)

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…meer dan in mijn stoutste dromen voldaan aan hoe mooi het zou worden!!!”

In naam van mijn familie wil ik U allen heel hartelijk complimenteren met het gedenkteken van die Uw medewerkers vandaag geplaatst hebben op begraafplaats “de Roosdoncken”in Nuenen.

Het heeft meer dan in mijn stoutste dromen voldaan aan hoe mooi het zou worden!!! Daarvoor wil ik u hartelijk danken en wens ik U allen tenslotte veel succes toe met Uw bedrijf.

Nuenen

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…mooi dat je als bedrijf zo de wensen van de klant kunt nakomen…”

Via deze weg wil ik mijn dank uitbrengen voor de plaatsing en de goede verzorging van het monument van mijn man.

Ik ben er zeer tevreden over en blij dat het geworden is wat ik voor ogen had prima zo.

Het is mooi dat je als bedrijf zo de wensen van de klant kunt nakomen.

Oost Souburg (Vlissingen)

reacties van klanten glazen gedenktekens

“De kinderen en ikzelf zijn HEEL tevreden…”

Ik wil al diegenen die mee hebben geholpen met het monument van mijn echtgenote bedanken.

Het is een prachtige realisatie. De kinderen en ikzelf zijn HEEL tevreden.

Bavegem (België)

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Nog mooier dan we voor ogen hadden…”

Wat is het monumentje prachtig geworden. Nog mooier dan we voor ogen hadden. We zijn er ontzettend blij mee hoe verdrietig de aanleiding ook is.

We willen dan ook iedereen die er, op wat voor manier dan ook, aan mee heeft gewerkt/geholpen, ontzettend bedanken! Wat leuk trouwens dat ze de bloemetjes weer opnieuw gepoot hebben.

Leiden

reacties van klanten glazen gedenktekens

“De vlinder is erg mooi geworden…”

Het monument voor onze moeder is prachtig.

De vlinder is erg mooi geworden.

Vianen

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…laten weten dat we erg tevreden zijn…”

We willen u laten weten dat we erg tevreden zijn over het graf van onze dochter.

Het is heel mooi geworden. Heel erg bedankt voor uw werkzaamheden.

Zeist

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…erg mooi uitzien, precies zoals we afspraken.”

Bij deze nog mijn wat verlate reactie op het plaatsen van het monument voor mijn zoon.

Ik vind het er erg mooi uitzien, precies zoals we afspraken. Zal ergens de komende maand nog een mooi boompje er achter planten.

Nogmaals mijn complimenten ook namens mijn andere zoons.

IJsselstein

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…speciale dank voor de ontwerper.”

Wij willen U allen bedanken voor het mooie grafmonument van onze .

We krijgen heel veel positieve reacties erop, speciale dank voor de ontwerper het is een eigen monument van geworden.

Middelburg

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…zeer tevreden zijn over de bijzondere grafsteen.”

Ik wil even zeggen dat we zeer tevreden zijn over de bijzondere grafsteen van .

De steen is dinsdag 01-07-2014 geplaatst. Complimenten.

Arnhem

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…erg ontroerend de eerste keer dat ik het zag.”

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor het prachtige resultaat. Ik plak er een paar foto’s bij onder aan deze mail.

Het is helemaal geworden wat ik in gedachten had; een luchtig, mooi en persoonlijk monument. De glasplaat met de engel en tekst zijn uitermate goed gelukt, en de steen is prachtig, ook de kleur is erg mooi. Het was een goede keus om deze niet te polijsten, en de punt die eruit is, is precies goed. Steunen van de glasplaat zijn prachtig. Ik vond het erg ontroerend de eerste keer dat ik het zag.

Ook de reacties van familie, vrienden en kennissen zijn lovend. Afgelopen zondag heb ik het met een groot aantal mensen bekeken. We hebben er een bijzondere herdenkingsmiddag van gemaakt om er zo toch een speciale dag van de maken. Waren allemaal erg onder de indruk.

Ik krijg ook veel reacties van bezoekers van het kerkhof die daar rondlopen; zijn allemaal heel erg positief. Wat mooi is, is dat als je het kerkhof op loopt, je het ook meteen ziet. Het is het enige glasmonument tussen al die zware donkere stenen, daardoor lijkt het wel ‘licht’ te geven. De mooie blauwige gloed komt boven alle graven uit. Ik kan het zelfs zien vanaf de straat voor het plein als ik langsrijd op weg naar mijn werk, erg prettig vind ik zelf! Dat het zo mooi en bijzonder is geworden geeft mij troost, en … het is ook ‘later’ voor mijzelf!

Kortom; ik ben er 100% gelukkig mee. Iedereen nogmaals 1000 maal dank voor dit mooie resultaat.

Elden

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…prettige samenwerking en complimenteren voor het uiteindelijke resultaat.”

Namens ons en de naaste familie van mijn overleden vrouw, , willen wij u hierbij bedanken voor de prettige samenwerking en complimenteren voor het uiteindelijke resultaat.

Wij als familie zijn zeer content met het eindresultaat. Het is geworden zoals door ons en gewenst en dat vinden wij zeer belangrijk.

Het is nu echt een ” plekje ” geworden om naar toe te gaan en dat was precies onze bedoeling.

Ook de plaatsing is goed en netjes verlopen. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat u en uw collega’s voor ons hebben gedaan.

Sliedrecht

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…..dat wij zeer tevreden zijn over het monument…”

Wij willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over het monument ter nagedachtenis aan onze moeder mevrouw .

Ook danken wij u en uw medewerkers in de attentvolle samenwerking om dit monument tot stand te kunnen brengen.

Etten-Leur

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Het is schitterend geworden…”

Bij deze wil ik jou en je medewerkers bedanken voor het realiseren van het graf momument van .

Het is schitterend geworden. en ik zijn bijzonder te spreken over de samenwerking en jouw input voor het eindresultaat, daarvoor nogmaals dank.

Arnhem

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Het monument integreert op heel respectvolle wijze de persoonlijkheid…”

Woensdag 9 april jl. is te Rotterdam het grafmonument voor mijn moeder geplaatst.

Ik was sprakeloos. Het was een soort van ‘weerzien’ met mijn moeder. Ik voelde heel sterk haar aanwezigheid. Het monument integreert op heel respectvolle wijze de persoonlijkheid van mijn moeder: de orchideeën op de glasplaat (haar lievelingsbloemen), het Servisch-orthodoxe kruis (haar geloof), de tekst in Cyrillisch schrift (haar land van herkomst).

Hierbij gaat mijn speciale dank uit naar Karin en Bas voor hun creatieve geest, Annemarie voor de perfecte planning, de steenhouwer en glaskunstenaar voor hun staaltje van excellentie binnen hun vakgebied en het plaatsingsteam voor het met grote zorg plaatsen van het monument en alle overige medewerkers die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het grafmonument.

Grote waardering voor jullie vakkundigheid!

Rotterdam

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Een compliment is op zijn plaats voor uw inbreng…”

Het is vandaag precies één jaar geleden dat jullie het mooie grafmonument geplaatst hebben op de RK begraafplaats in Cabauw.

Het is alweer een jaar geleden, de tijd gaat snel. Bijna dagelijks ga ik naar het graf en vind ik daar troost.

Mede ook omdat het grafmonument nog meer betekenis heeft gekregen, – door de vorm en materialen – dan ik bedacht had.

Blij ben ik met jullie advies om geen transparant glas te kiezen, de letters zijn hierdoor nog mooier.

Ik kijk terug op een fijne samenwerking. Een compliment is op zijn plaats voor uw inbreng maar ook aan de personen die het monument geplaatst hebben.

Cabauw

reacties van klanten glazen gedenktekens

“Met complimenten en dank aan de kunstenaar…”

Het gedenkmonument voor mijn dochtertje is ontzettend mooi geworden. Met complimenten en dank aan de kunstenaar voor de kleuren van de bloem.

We zijn er ontzettend blij mee, al klinkt dat raar. Het doet eer aan onze dochter en dat is waar we naar op zoek waren en wat jullie gecreëerd hebben.

Vleuten

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…een bijzonder monument en het ziet er prachtig uit…”

Afgelopen donderdag is het grafmonument voor mijn vader geplaatst. Wij hebben het inmiddels bekeken en zijn erg tevreden. Het was voor ons een gedenkwaardig en emotioneel moment.

Wij vinden het een bijzonder monument en het ziet er prachtig uit en je kunt zien dat het met zorg is geplaatst. Ook over de wijze waarop we begeleid zijn met het uitzoeken van het monument en de verdere communicatie zoals het ons op de hoogte houden van de plaatsing zijn we erg tevreden.

Hengelo

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…een compliment maken over de goede begeleiding tijdens het proces…”

Ik ben erg blij met het monument, als de zon laag staat geeft dit een bijzonder effect op het glas. Ik heb al veel complimenten gekregen van bezoekers van de begraafplaats, ook van mensen die ik niet ken.

Ik wil hierbij graag een compliment maken over de goede begeleiding tijdens het proces, met name door Tom maar ook door de andere medewerkers die allemaal zo geduldig waren.

Het was toendertijd erg moeilijk voor me, maar de goede begeleiding is een hele steun geweest en het heeft erg geholpen dat we iets moois konden maken.

Millingen aan de Rijn

reacties van klanten glazen gedenktekens

“…glasplaat geplaatst op de bestaande marmeren steen van het familie graf…”

Vandaag is de glasplaat geplaatst op de bestaande marmeren steen van het familie graf. Ik ben samen met mijn moeder wezen kijken, en wij zijn bijzonder onder de indruk van het eindresultaat.

Het is verbluffend mooi, en ook de heren die de glasplaat hebben gemonteerd, hebben de steen nog helemaal schoon gemaakt.

Het geheel ligt er mooi, en vredig bij. Wij zijn U en de uwen zeer dankbaar. Voor de volledigheid voeg ik nog even een foto hierbij.

Amstelveen