Zerk met een orchidee op glas

Al het glas, behalve de orchidee en de tekst, is gezandstraald hierdoor komt de kleur van het natuursteen naar voren. De zerk zit vol met prachtige vormen en kleuren van het natuursteen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19842
Bloem, plant of boom Orchidee
Collectie Exclusief, Grafzerken
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Al het glas, behalve de orchidee en de tekst, is gezandstraald hierdoor komt de kleur van het natuursteen naar voren. De zerk zit vol met prachtige vormen en kleuren van het natuursteen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.