Grafsteen met een blauw hart van glas

Het hart en de rivier zijn beide van een frisse blauwe glassoort gemaakt. De rivier van de grafsteen bevat een reliëf waardoor deze zeer natuurlijk oogt. Door het glas te combineren met de zwart granieten grafsteen komt het blauw extra goed tot zi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19078
Artikelnummer 14133
Collectie Exclusief, Grafzerken
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, donker, Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Persoonlijke toevoeging Hart, Rivier
Productgroep Grafmonumenten
Symboliek Hart

Productomschrijving

Het hart en de rivier zijn beide van een frisse blauwe glassoort gemaakt. De rivier van de grafsteen bevat een reliëf waardoor deze zeer natuurlijk oogt. Door het glas te combineren met de zwart granieten grafsteen komt het blauw extra goed tot zijn recht.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.