Grafmonumenten met glas

Grafmonumenten met glas foto 1
Subtiel vormgegeven grafmonument. Net zoals bij dit grafmonument wordt tegenwoordig bij veel grafmonumenten de naam in eigen handschrift aangebracht op de steen, dit geeft een extra persoonlijke tint. Ons grafisch team werkt dit voor u uit. De gestilee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 7177
Artikelnummer 14034
Bewerking Lasergravure
Collectie Exclusief, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Subtiel vormgegeven grafmonument. Net zoals bij dit grafmonument wordt tegenwoordig bij veel grafmonumenten de naam in eigen handschrift aangebracht op de steen, dit geeft een extra persoonlijke tint. Ons grafisch team werkt dit voor u uit. De gestileerde vlinder is op het glas gestraald.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.