Glazen vlinders op graf

Op de glazen platen zijn diverse gestileerde vlinders gestraald en gebeiteld. Door het beitelen van de vlinders ontstaat er een natuurlijke breuk waardoor prachtige schitteringen ontstaan. Beide glazen zijn bevestigd op roestvast stalen glashouders.Enk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21083
Artikelnummer 12538
Collectie Exclusief, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Op de glazen platen zijn diverse gestileerde vlinders gestraald en gebeiteld. Door het beitelen van de vlinders ontstaat er een natuurlijke breuk waardoor prachtige schitteringen ontstaan. Beide glazen zijn bevestigd op roestvast stalen glashouders.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.