Vlinder van glas op een grafsteen

Vlinder van glas op een grafsteen foto 1
De vlinder weerspiegelt de vrijheid. De gepolijste grafsteen geeft een prachtige weerspiegeling van de omgeving. Het glas van vlinder is niet geheel transparant waardoor deze meer aandacht krijgt.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzon... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21048
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

De vlinder weerspiegelt de vrijheid. De gepolijste grafsteen geeft een prachtige weerspiegeling van de omgeving. Het glas van vlinder is niet geheel transparant waardoor deze meer aandacht krijgt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen