Urnenveldmonumenten met glas

Urnenveldmonumenten met glas foto 1
Glas heeft als groot voordeel dat teksten levenslang mee gaan. Dit urnenveldmonument heeft het yin-yang teken als uitgaanspunt. De prachtige ronde vorm staat symbool voor eenheid. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van urnenveldmonumenten.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18789
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Glas heeft als groot voordeel dat teksten levenslang mee gaan. Dit urnenveldmonument heeft het yin-yang teken als uitgaanspunt. De prachtige ronde vorm staat symbool voor eenheid. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van urnenveldmonumenten.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen