Gedenkteken van glas met zonnebloem en foto

De warme kleuren geel en groen van de zonnebloem op dit glazen gedenkteken geven het geheel een artistieke uitstraling. De zonnebloem is van oorsprong een tekening en deze wordt met een glasfusing techniek op de letterplaat aangebracht. Het liggende de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26885
Artikelnummer 14026
Bloem, plant of boom Zonnebloem
Collectie Beelden en Symbolen, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Glas Glasfusing
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Glazen foto
Symboliek Zonnebloem
Vormgeving Bloem, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

De warme kleuren geel en groen van de zonnebloem op dit glazen gedenkteken geven het geheel een artistieke uitstraling. De zonnebloem is van oorsprong een tekening en deze wordt met een glasfusing techniek op de letterplaat aangebracht. Het liggende deel met de zachtgrijze omranding en flagstones passen goed bij de letterplaat, mede omdat de structuur van het steen lijkt om de gesmolten achtergrond van de glasplaat. Op het liggende deel kunnen ook kleine plantjes worden aangebracht tussen de omranding en de flagstones. Zo krijgt het geheel een wat natuurlijke tint.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.