Gedenkteken van glas met zonnebloem en foto

De warme kleuren geel en groen van de zonnebloem op dit glazen gedenkteken geven het geheel een artistieke uitstraling. De zonnebloem is van oorsprong een tekening en deze wordt met een glasfusing techniek op de letterplaat aangebracht. Het liggende de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26885
Bloem, plant of boom Zonnebloem
Collectie Beelden en Symbolen, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

De warme kleuren geel en groen van de zonnebloem op dit glazen gedenkteken geven het geheel een artistieke uitstraling. De zonnebloem is van oorsprong een tekening en deze wordt met een glasfusing techniek op de letterplaat aangebracht. Het liggende deel met de zachtgrijze omranding en flagstones passen goed bij de letterplaat, mede omdat de structuur van het steen lijkt om de gesmolten achtergrond van de glasplaat. Op het liggende deel kunnen ook kleine plantjes worden aangebracht tussen de omranding en de flagstones. Zo krijgt het geheel een wat natuurlijke tint.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen