Urnament glas

Urnament glas foto 1
Glas urnament voor bijvoorbeeld een urnentuin. De tekst op het glas geeft u samen met een adviseur vorm. Het urnament is prachtig in zijn eenvoud.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, ma... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19059
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Glas urnament voor bijvoorbeeld een urnentuin. De tekst op het glas geeft u samen met een adviseur vorm. Het urnament is prachtig in zijn eenvoud.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen