Natuurlijk graf met glazen vlinder

Natuurlijk graf met glazen vlinder foto 1
Eenvoudig natuurlijk graf met roeststalen opschrift. De glazen vlinder is van gefuseerd glas gemaakt en wordt verankerd op de grafsteen. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20992
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zwerfkeien
Dieren Vlinder
Graftype Algemeen, Kort graf
Materiaal Glas
Symboliek Vlinder

Productomschrijving

Eenvoudig natuurlijk graf met roeststalen opschrift. De glazen vlinder is van gefuseerd glas gemaakt en wordt verankerd op de grafsteen.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.