Natuurlijk gedenkteken met antraciet glas

Glas is een veelzijdig materiaal dat op veel manieren fraai bewerkt kan worden in de gewenste stijl en uitstraling. In dit gedenkteken is gebruikt gemaakt van een antraciete glasplaatje, waarvan de randen zijn geknabbeld en waarop een fraaie afbeeldin... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29153
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

Glas is een veelzijdig materiaal dat op veel manieren fraai bewerkt kan worden in de gewenste stijl en uitstraling. In dit gedenkteken is gebruikt gemaakt van een antraciete glasplaatje, waarvan de randen zijn geknabbeld en waarop een fraaie afbeelding is gegraveerd. Een mooi detail hierbij is dat ook de rvs afstandhouders antraciet zijn gemaakt, zodat deze de aandacht niet afleiden van de afbeelding. Het monument is daarnaast geheel opgebouwd uit een lichte natuursteen met mooie olijfgroene tinten en een geborstelde structuur. Omdat de lettersteen, omranding en de kussenstenen een ruwe structuur hebben, heeft het geheel een natuurlijke uitstraling. De kussenstenen bieden een goede plek voor de naam en data van de overledene.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.