Natuurlijk gedenkteken met antraciet glas

Glas is een veelzijdig materiaal dat op veel manieren fraai bewerkt kan worden in de gewenste stijl en uitstraling. In dit gedenkteken is gebruikt gemaakt van een antraciete glasplaatje, waarvan de randen zijn geknabbeld en waarop een fraaie afbeeldin... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29153
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Staande deel Natuursteen

Productomschrijving

Glas is een veelzijdig materiaal dat op veel manieren fraai bewerkt kan worden in de gewenste stijl en uitstraling. In dit gedenkteken is gebruikt gemaakt van een antraciete glasplaatje, waarvan de randen zijn geknabbeld en waarop een fraaie afbeelding is gegraveerd. Een mooi detail hierbij is dat ook de rvs afstandhouders antraciet zijn gemaakt, zodat deze de aandacht niet afleiden van de afbeelding. Het monument is daarnaast geheel opgebouwd uit een lichte natuursteen met mooie olijfgroene tinten en een geborstelde structuur. Omdat de lettersteen, omranding en de kussenstenen een ruwe structuur hebben, heeft het geheel een natuurlijke uitstraling. De kussenstenen bieden een goede plek voor de naam en data van de overledene.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.