Eenvoudig glasprint gedenkteken

In dit glazen gedenkteken is een glasprint toegepast als letterplaat. De glasprint bevat een compositie van een gekozen afbeelding waaraan de naam en datums zijn toegevoegd. Onze grafische afdeling helpt u om een gewenste compositie te maken aan de han... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34755
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

In dit glazen gedenkteken is een glasprint toegepast als letterplaat. De glasprint bevat een compositie van een gekozen afbeelding waaraan de naam en datums zijn toegevoegd. Onze grafische afdeling helpt u om een gewenste compositie te maken aan de hand van een afbeelding die u zelf kiest. U kunt natuurlijk ook iedere gewenste foto meenemen die u graag wilt verwerken. Het liggende deel is fris en modern gehouden met verschillende grijstinten. Deze kleurtinten worden verkregen door het natuursteen op verschillende manieren te bewerken. Een fraai detail is de meanderende uitgeslepen rivier die midden over de dekplaat loopt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.