Eenvoudig glasprint gedenkteken

In dit glazen gedenkteken is een glasprint toegepast als letterplaat. De glasprint bevat een compositie van een gekozen afbeelding waaraan de naam en datums zijn toegevoegd. Onze grafische afdeling helpt u om een gewenste compositie te maken aan de han... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34755
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

In dit glazen gedenkteken is een glasprint toegepast als letterplaat. De glasprint bevat een compositie van een gekozen afbeelding waaraan de naam en datums zijn toegevoegd. Onze grafische afdeling helpt u om een gewenste compositie te maken aan de hand van een afbeelding die u zelf kiest. U kunt natuurlijk ook iedere gewenste foto meenemen die u graag wilt verwerken. Het liggende deel is fris en modern gehouden met verschillende grijstinten. Deze kleurtinten worden verkregen door het natuursteen op verschillende manieren te bewerken. Een fraai detail is de meanderende uitgeslepen rivier die midden over de dekplaat loopt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.