Monument glas

Monument glas foto 1
Het achterste glas is op een speciale ambachtelijke manier gestraald waardoor alleen de tekst transparant is. Het voordeel van een glas monument is dat de gestraalde tekst nooit meer zal vervagen. Door het glas wit in te schilderen is leesbaarheid van ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24352
Bloem, plant of boom Orchidee
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Het achterste glas is op een speciale ambachtelijke manier gestraald waardoor alleen de tekst transparant is. Het voordeel van een glas monument is dat de gestraalde tekst nooit meer zal vervagen. Door het glas wit in te schilderen is leesbaarheid van dit monument optimaal.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen