Grafmonumenten in glas

Grafmonumenten in glas foto 1
Bij hedendaagse grafmonumenten wordt veel glas gebruikt vanwege zijn lage onderhoud en zijn hoge duurzaamheid. Het opschrift zal dan ook nooit van het glas verdwijnen. De combinatie met een grafbedekking zonder potgrond maakt dit een nagenoeg onderhoud... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21539
Collectie Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Glas

Productomschrijving

Bij hedendaagse grafmonumenten wordt veel glas gebruikt vanwege zijn lage onderhoud en zijn hoge duurzaamheid. Het opschrift zal dan ook nooit van het glas verdwijnen. De combinatie met een grafbedekking zonder potgrond maakt dit een nagenoeg onderhoudsvrij grafmonument met glas.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen