Moderne grafsteen met gesmolten glasplaat

Moderne grafsteen met gesmolten glasplaat foto 1
Deze moderne grafsteen bevat een glasplaat met een fraaie structuur. De structuur wordt door een speciale smelttechniek verkregen. Op de glasplaat zijn de opschriften en afbeeldingen door middel van emailleren aangebracht, waardoor deze zeer lang van g... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33033
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Glas
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Deze moderne grafsteen bevat een glasplaat met een fraaie structuur. De structuur wordt door een speciale smelttechniek verkregen. Op de glasplaat zijn de opschriften en afbeeldingen door middel van emailleren aangebracht, waardoor deze zeer lang van goede kwaliteit blijven. De lettersteen en de bedekking zijn in natuursteen uitgevoerd waarvan het oppervlak een matte afwerking heeft gekregen. Het monument heeft een moderne uitstraling door de strakke vormen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.