Grafzerken van glas

Grafzerken van glas foto 1
Het glas van de grafzerk heeft een lichte structuur meegekregen waardoor deze niet volledig transparant is. De tekst en de vogels op het glas zijn wit ingesmolten waardoor deze nooit meer zullen vervagen. Grafzerken kenmerken zich door de grote liggend... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 17742
Artikelnummer 14034
Bewerking Emailleren
Collectie Grafzerken, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Het glas van de grafzerk heeft een lichte structuur meegekregen waardoor deze niet volledig transparant is. De tekst en de vogels op het glas zijn wit ingesmolten waardoor deze nooit meer zullen vervagen. Grafzerken kenmerken zich door de grote liggende plaat van glas of natuursteen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.