Landelijke grafsteen met glas

Landelijke grafsteen met glas foto 1
Door te kiezen voor helder glas heeft de grafsteen zijn landelijke uitstraling behouden. De grafsteen bestaat voornamelijk uit onbewerkte stukken natuursteen. Puur natuur.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16790
Collectie Natuurlijk
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Door te kiezen voor helder glas heeft de grafsteen zijn landelijke uitstraling behouden. De grafsteen bestaat voornamelijk uit onbewerkte stukken natuursteen. Puur natuur.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen