Glazen vlinder op graf

Glazen vlinder op graf foto 1
De ronde vorm van het graf symboliseert eenheid. Het rode glas ligt op natuursteen plinten voor stabiliteit. Door de glazen vlinder op een sokkel te plaatsen krijgt deze veel vrijheid binnen het graf.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein orname... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21816
Collectie Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Rood
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

De ronde vorm van het graf symboliseert eenheid. Het rode glas ligt op natuursteen plinten voor stabiliteit. Door de glazen vlinder op een sokkel te plaatsen krijgt deze veel vrijheid binnen het graf.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen