Glas grafsteen kind

Glas grafsteen kind foto 1
Op het glas is een afbeelding van Woezel en pip verwerkt. De grafsteen is volledig afgestemd op het kind. U kunt er ook voor kiezen om andere afbeelding is het glas te verwerken, denk aan Cars, Dora, Despicable Me, Mega Mindy, Disney en Pixar films, al... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21194
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Op het glas is een afbeelding van Woezel en pip verwerkt. De grafsteen is volledig afgestemd op het kind. U kunt er ook voor kiezen om andere afbeelding is het glas te verwerken, denk aan Cars, Dora, Despicable Me, Mega Mindy, Disney en Pixar films, alles is mogelijk op een grafsteen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen