Glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten foto 1
Het opschrift is in een sierlijk lettertype versmolten op de glazen omranding. Grafmonumenten met een glazen omranding hebben een sierlijke, moderne uitstraling. De glazen toepassing zijn verheven op rvs glashouders geplaatst.Enkele grafmonumenten of g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15890
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Glas, Sierlijk of ovaal
Materiaal Glas
Productgroep Grafmonumenten
Vorm Ovaal
Vormgeving Ovaal

Productomschrijving

Het opschrift is in een sierlijk lettertype versmolten op de glazen omranding. Grafmonumenten met een glazen omranding hebben een sierlijke, moderne uitstraling. De glazen toepassing zijn verheven op rvs glashouders geplaatst.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.