Gedenkteken met glazen rivier en foto

De opvallende rivier van glas in dit eigentijdse glazen gedenkteken heeft een fraai ton-sur-ton effect. De andere accessoires, zoals de lantaarn van rvs en glas en het glasfusing vlinder, zijn in dezelfde kleuren uitgevoerd. De glazen rivier deelt de d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34591
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier
Persoonlijke toevoeging Rivier
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas
Uitvoering met rvs lantaarn

Productomschrijving

De opvallende rivier van glas in dit eigentijdse glazen gedenkteken heeft een fraai ton-sur-ton effect. De andere accessoires, zoals de lantaarn van rvs en glas en het glasfusing vlinder, zijn in dezelfde kleuren uitgevoerd. De glazen rivier deelt de dekplaat in twee delen, waarbij elk deel van het natuursteen anders is afgewerkt. De randen aan de buitenkant van het natuursteen zijn gebrokkeld voor een wat ruwere uitstraling. Het meest in het oog springende element van dit gedenkteken is de glazen fotoprint als staande deel naast de natuurstenen letterplaat. De foto kiest de familie zelf uit, waarna onze grafische vormgever kan helpen om de foto tot het gewenste beeld te bewerken.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.