Gedenkteken met glazen rivier en foto

De opvallende rivier van glas in dit eigentijdse glazen gedenkteken heeft een fraai ton-sur-ton effect. De andere accessoires, zoals de lantaarn van rvs en glas en het glasfusing vlinder, zijn in dezelfde kleuren uitgevoerd. De glazen rivier deelt de d... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34591
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

De opvallende rivier van glas in dit eigentijdse glazen gedenkteken heeft een fraai ton-sur-ton effect. De andere accessoires, zoals de lantaarn van rvs en glas en het glasfusing vlinder, zijn in dezelfde kleuren uitgevoerd. De glazen rivier deelt de dekplaat in twee delen, waarbij elk deel van het natuursteen anders is afgewerkt. De randen aan de buitenkant van het natuursteen zijn gebrokkeld voor een wat ruwere uitstraling. Het meest in het oog springende element van dit gedenkteken is de glazen fotoprint als staande deel naast de natuurstenen letterplaat. De foto kiest de familie zelf uit, waarna onze grafische vormgever kan helpen om de foto tot het gewenste beeld te bewerken.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.