Glazen vlinder op graf

Glazen vlinder op graf foto 1
Schitterende glazen vlinder bevestigd op een graf. De kleuren van het cortenstaal komen terug in de fraai gekleurde rechthoekige glazen plaat. Door glas te verhitten is deze schilderachtige glasplaat tot stand gekomen.Grafkunst is er in vele vormen. Va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20763
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Cortenstaal, Glas

Productomschrijving

Schitterende glazen vlinder bevestigd op een graf. De kleuren van het cortenstaal komen terug in de fraai gekleurde rechthoekige glazen plaat. Door glas te verhitten is deze schilderachtige glasplaat tot stand gekomen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.