Gedenkteken met glas en een houten kruis

Gedenkteken met glas en een houten kruis foto 1
Dubbel kort gedenkteken met een slank houten kruis. Het glas is gematteerd waardoor het meer body heeft verkregen. Het kruis en het glas zijn gemonteerd op een karakteristieke sokkel van Belgisch hardsteen.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18812
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Hout
Steensoort Belgisch hardsteen

Productomschrijving

Dubbel kort gedenkteken met een slank houten kruis. Het glas is gematteerd waardoor het meer body heeft verkregen. Het kruis en het glas zijn gemonteerd op een karakteristieke sokkel van Belgisch hardsteen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.