Abstracte grafsteen

Abstracte grafsteen foto 1
Grafsteen met abstracte vormen van glas en natuursteen. Door het abstracte heeft de grafsteen voor een ieder een andere betekenis. Het zet mensen aan het denken.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19067
Collectie Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Glas
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Grafsteen met abstracte vormen van glas en natuursteen. Door het abstracte heeft de grafsteen voor een ieder een andere betekenis. Het zet mensen aan het denken.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.