Keurmerk grafmonumentende zekerheden van Den Hollandsche gedenktekens

30 jaar garantie grafsteen

Hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met duurzame materialen met een lange levensduur. De beste kwaliteit natuursteen, RVS, staal en glas geven u de garantie dat het grafmonument mooi blijft.

Bij ons kunt u goede service verwachten en is uw monument in vertrouwde handen.

Service & Garantie
Schetsontwerp grafmonumenten

Eigen schetsontwerp

Samen met onze ontwerpers krijgen u wensen vorm in een uniek schetsontwerp. Aanpassingen en combinaties van verschillende grafmonumenten worden voor u uitgewerkt. Het grafmonument wordt geheel voor u op maat worden ontworpen. Het schetsontwerp geeft u een goede indruk van hoe het grafmonument er uit komt te zien.

Grafmonument ontwerpen
Voorstel belettering grafmonument

Lijntekening ontwerp voor tekstopmaak

Tekst op een grafsteen bepaalt in grote mate de uitstraling van het gehele grafmonument. Om een duidelijk beeld te geven, werken wij altijd een volledig lijntekening ontwerp voor de tekstopmaak uit. Hiermee krijgt u een goed beeld van de grootte van de tekst, het lettertype, de tekstverdeling en opmaak. Samen met het ontwerp ziet u het monument eruit komt te zien en kunt alles nog eens goed overdenken.

Schoonheid tot in detail

Schoonheid tot in detail

Mooie monumenten zijn in harmonie. Wij combineren ideeën en materialen in een prachtig gedenkteken. Met zorgvuldigheid en aandacht ontwerpen wij een persoonlijk grafmonument. Vakmensen met jarenlange ervaringen vervaardigen het grafmonument met oog voor detail. Zo creëren wij een prachtig en persoonlijk grafmonument die goed bij u en de overledene past.

maatschappelijk verantwoord produceren

Duurzame productie (MVO)

Veel materialen in onze branche komen uit het buitenland. Wij verwerken alleen eerlijke materialen. Geen kinderarbeid, dwangarbeid, met respect voor nationale wetten, onder juiste veiligheid voor medewerkers met een leefbaar loon. Ook verlangen wij van onze leveranciers dat zij een wettig arbeidscontract hebben met hun medewerkers en dat mens en omgeving op een juiste manier worden beschermd. Zo proberen wij bij te dragen aan een betere wereld.

Bewerking grafsteen zonder kunstmatige glansmiddelen

Bewerkingen zonder kunstmatige glansmiddelen

Het polijsten doen wij op volledig ambachtelijke wijze. Alleen hierdoor is de verkregen glans blijvend en vormt de glanslaag een volledige bescherming van het natuursteen. Wij werken niet met kunstmatige glansmiddelen waarmee een tijdelijke glans kan worden verkregen en het natuursteen op termijn vatbaar is voor aantasting van buitenaf. Dankzij het ambachtelijk polijsten behoudt het natuursteen minimaal 30 jaar haar heldere glans. Eerlijk polijsten noemen wij dat.

Eerlijke prijzen grafmonumenten

Eerlijke prijs

Wij vervaardigen en leveren grafmonumenten direct aan u en werken niet samen met tussenpersonen of externe adviseurs. U betaalt bij ons een eerlijke prijs op basis van het ontwerp en het gekozen materiaal. Indien er alternatieven zijn, bijvoorbeeld het gebruik van andere materialen of bewerkingen die grote invloed hebben op de prijs, dan wijzen wij u daar op. Ook betalen wij geen provisies of vergoedingen aan anderen, dat vinden wij niet correct wanneer het om grafmonumenten gaat.

Prijzen grafstenen
Uw wensen staan centraal

Uw wensen staan centraal

Op onze website en in onze showroom vindt u een zeer ruime selectie grafmonumenten. Dit geeft u een heel goed beeld van de mogelijkheden en de uitstraling van materialen. Maar ook combinaties en afwerking kunt u in het echt zien. Op basis van hetgeen u aanspreekt ontwerpen wij een grafmonument naar wens. Dit kunnen kleine aanpassingen of aanvullingen aan een ontwerp zijn of een volledig ontwerp op maat. Hoe dan ook: uw wensen staan bij ons centraal.

Voorbeeld grafstenen in het echt bekijken

Honderden modellen in het echt zien

In de grootste showtuin van de Benelux kunt u ongestoord rondkijken en ideeën opdoen voor een grafmonument. Meer dan 600 monumenten geven u een goed beeld van de mogelijkheden in vorm, materiaal en afwerking.

Monumententuin
Deskundige plaatsing

Deskundige plaatsing

Met duurzaam materieel plaatsen wij het grafmonument op de begraafplaats. Een strenge kwaliteitscontrole waarborgt de kwaliteit van hechtingen, voegwerk, bevestigingen en montage. We staan garant voor een degelijke plaatsing

Grafsteen plaatsen
vakmanschap grafstenen

Gemaakt door vakmensen

Met meer dan 78 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten maakt Den Hollandsche bijzondere grafmonumenten. Vakmensen op het gebied van natuursteen, glas, RVS, lettertypen en tekstopmaak vervaardigen het grafmonument met oog voor detail.

Advies met begrip

Advies met begrip

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze voor een grafmonumenten. Met begrip voor de situatie proberen wij aan de hand van een persoonlijk ontwerp uw wensen te vertalen naar een grafmonument. Uw persoonlijke beleving en gevoel speelt hierin voor ons een grote rol.

Geen verzakking van grafsteen

Geen verzakkingen

Met onze beproefde plaatsingsmethode voorkomen wij verzakking van het grafmonument. Na het aanbrengen van deze palenfundatie is het grafmonument extra beschermd tegen verzakkingen.

Onze garanties
Geen vervagende letters

Geen vervagende letters

Letters in natuursteen en glas worden aangebracht volgens een vastgesteld verfsysteem. Hierdoor is de lak uit lagen opgebouwd en kent een levensduur die drie maal langer is dan enkelvoudig geschilderde letters.

Persoonlijke aandacht en hulp

Persoonlijke aandacht en hulp

Met begrip voor uw situatie helpen wij u bij het kopen van een grafmonument. Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis over materialen, bewerkingen, lay-out en vormgeving. Vanuit een prettig gesprek met onze adviseur krijgen uw wensen en ideeën vorm.

Landelijke servicedienst

Landelijke servicedienst

Door onze servicedienst met landelijke dekking zijn wij regelmatig bij u in de buurt. Onze medewerkers brengen regelmatig een bezoek aan iedere regio in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland waardoor onderhoud, aanpassingen en reparaties snel en vakkundig voor u kunnen worden uitgevoerd.