Urnengraf steen glas

Urnengraf steen glas foto 1
Eenvoudig maar prachtig urnengraf van steen en glas. Op het glas kunt u een opschrift of bijvoorbeeld een ornament laten stralen. De afmetingen van het urnengraf zijn uiteraard aan te passen. De steen is gematteerd waardoor deze een zachtere uitstralin... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19127
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Eenvoudig maar prachtig urnengraf van steen en glas. Op het glas kunt u een opschrift of bijvoorbeeld een ornament laten stralen. De afmetingen van het urnengraf zijn uiteraard aan te passen. De steen is gematteerd waardoor deze een zachtere uitstraling krijgt dan bijvoorbeeld gepolijst natuursteen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen