Urnengraf leisteen

Urnengraf leisteen foto 1
Karakteristiek urnengraf van leisteen, lood en glas. Door de tekst wit in te smelten is deze goed leesbaar. Lood en leisteen geven een prachtige combinatie vanwege dezelfde kleureigenschappen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18391
Bloemen en planten Roos
Collectie Modern
Graftype Enkel, Kort graf
Liefde Roos
Materiaal Glas, Lood, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten
Steensoort Leisteen
Symboliek Roos

Productomschrijving

Karakteristiek urnengraf van leisteen, lood en glas. Door de tekst wit in te smelten is deze goed leesbaar. Lood en leisteen geven een prachtige combinatie vanwege dezelfde kleureigenschappen.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.