Schets grafmonument met houten kruis en een glasplaat

Schets grafmonument met houten kruis en een glasplaat foto 1
Op de glasplaat kunt u diverse afbeeldingen en spreuken aan laten brengen. Het houten kruis brengt een klassieke uitstraling met zich mee.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5563
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars
Materiaal Glas, Hout

Productomschrijving

Op de glasplaat kunt u diverse afbeeldingen en spreuken aan laten brengen. Het houten kruis brengt een klassieke uitstraling met zich mee.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.