Ruwe grafsteen met glas

Ruwe grafsteen met glas foto 1
Voor de ruwe grafsteen staat een transparante plaat glas voor het opschrift. De omranding van leisteen dient als een natuurlijk kader rondom de grafsteen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19589
Artikelnummer 15803
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen, Zwerfkeien
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Voor de ruwe grafsteen staat een transparante plaat glas voor het opschrift. De omranding van leisteen dient als een natuurlijk kader rondom de grafsteen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.