Modern gedenkteken met glas

Modern gedenkteken met glas foto 1
De rechter zuil van het moderne gedenkteken bevat een klein gouden hartje. De strakke eigentijdse vormen geven het gedenkteken een moderne sfeer. Het stralen op helder glas geeft een fris en open aanzien.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16942
Artikelnummer 14169
Bewerking Gezandstraald
Collectie Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

De rechter zuil van het moderne gedenkteken bevat een klein gouden hartje. De strakke eigentijdse vormen geven het gedenkteken een moderne sfeer. Het stralen op helder glas geeft een fris en open aanzien.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.